اره چن تا از فامیل رفتن نتیجه دیدن منم شنبه میزم اگه خدا بخواد😍
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!
دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره چن تا از فامیل رفتن نتیجه دیدن منم شنبه میزم اگه خدا بخواد😍
انشالله ب حق پنج تن شمام نتیجه بگیری
دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜
بنظرتون کسی ک دوبار بچه بدنیا اورده باشه و هردومریض باشن میتونه بچه سومش سالم باشه؟؟😔😔
چرانشه فداتشم ؟؟ تحت نظر دکتر باش بلا ب دور مگه بچه هات چ مریضی دلرن؟؟
من همسرم مشکلی نداشت شکر خدا خودم پلی کیستیک بودم ۲ سال و نیم با روش های شیمیایی لتروزول انواع و اقسام آمپول اصلا باردار نشدم خیلی روزای سختی بود😢تا اینکه یه روز شوهرم گفت پسر عموم این دکتررو معرفی کرده و وقتم برات گرفتم من خودم راضی نبودم گفتم با داروهای شیمیایی ب جایی نرسیدم با گیاهی باردارشم؟؟خلاصه دوروز بعدش رفتم تهران خودم کرجم با همسری رفتیم همون یبار یکم تپل بودم هم برای تپلیم دارو داد هم برای نازایی واینا گفت سا ماه اینارو بخور البته داروهاشم خیلی گرون بود من یکماه مصرف کردم وزنم ۷ کیلو آوند پایین البته ورزش و رژیمم میگرفتم ماه دومم ۵ کیلو اومدم پایین و باردارم شدم😍😍دیگه هم نرفتم پیشش ولی دوباره الرم تپل میشم میخوام برم😂
من همسرم مشکلی نداشت شکر خدا خودم پلی کیستیک بودم ۲ سال و نیم با روش های شیمیایی لتروزول انواع و اقس ...
ببخشید یکم طولانی شد
منم دارم پیش یه پزشکه دیگه میرم حدود ۴ ماهه، انشاا جواب بگیرم. من ذخیره تخمدانم پایینه، طب نوین میگه آی وی اف باید کنی. حالا قرار شده این دوره هم همسرم و هم خودم آزمایش بدیم ببینیم نتیجه چیه
منم دارم پیش یه پزشکه دیگه میرم حدود ۴ ماهه، انشاا جواب بگیرم. من ذخیره تخمدانم پایینه، طب نوین میگه ...
انشالله ک خیره عزیزم هر چی صلاحته برات پیش بیاد چن وقته اقدامی؟