2777
2789
عنوان

طب سنتی برای ناباروری جواب داده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 35 پست
منم دارم پیش یه پزشکه دیگه میرم حدود ۴ ماهه، انشاا جواب بگیرم. من ذخیره تخمدانم پایینه، طب نوین میگه ...

اسم پزشکتون چیه گلم؟؟

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسلامتی، الهی کل خانوادتون سلامت باشن

سلامت باشی عزیزم انشالله خدا ب شمام یه فندق خشمل و ناناز مثل مثل دخمل من بده ک هردقیقه باشیرین کاری‌اش زندگیتون و دلچسب بکنه

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜
حتی اگر ژنتیکی هم باشه احتمال سلامتی هست. ولی ریسک نکنید، از آی وی اف استفاده کنید که جنین های سالم ...

خواهرزاده هامه 

حالا ناخواسته باردارشده خواهرم 

دودله ک سقط کنه یا ن

۵ هفتشه

تماشای غریبه شدن کسی ک زمانی عزیزترینت بوده زیادی غم انگیزه ):

چرانشه فداتشم ؟؟ تحت نظر دکتر باش بلا ب دور مگه بچه هات چ مریضی دلرن؟؟

خواهرزاده هام هستن 

یکی سندروم داون😔

یکی ام مشکل داره کلا نمیتونه راه بره 😔

بنظرتون کسی ک دوبار بچه بدنیا اورده باشه و هردومریض باشن  میتونه بچه سومش سالم باشه؟؟😔😔

فقط آزمایش ژنتیک و بس😔😔😔

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

خواهرزاده هامه  حالا ناخواسته باردارشده خواهرم  دودله ک سقط کنه یا ن ۵ هفتشه

باید همین اول بارداری آزمایش از خون مادر بگیرن و نوع اون بیماریها را بسنجن آزمایشش حدود ۴ میلیون بود موقعی من باردار بودنم ...بعد جوابش میاد بعد دوهفته و میگن بچه را نگهداره یا سقط کنه.

اگر واقعا ایشون بچه دوست داره نباید ریسک کنه حتما با دکتر زنان مشورت کنه و در اولین فرصت آزمایش را انجام بده.ان شا الله خدا بچه سالم بهشون عنایت کنه. و اگر باز هم آزمایش ریسک نشون بده باید تخمک اهدایی بگیرن تا اقلا یکی از والدین حذف بشه و بچه سالم باشه

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

باید همین اول بارداری آزمایش از خون مادر بگیرن و نوع اون بیماریها را بسنجن آزمایشش حدود ۴ میلیون بود ...

ازمایش قبل بارداری رفتن گفتن مشکلی نداشته

سر بچه دوم هم ازمایش آمینوستیز گرفتن گفتن جواب مشکلی نداریه بچه سالمه

حالا هم نگرانن

ینی اگه ازمایش از خون بگیرن صد درصد مشخص میشه ؟

🥺🥺🥺🥺🥺

ازمایش قبل بارداری رفتن گفتن مشکلی نداشته سر بچه دوم هم ازمایش آمینوستیز گرفتن گفتن جواب مشکلی ندار ...

انشا چیزی نباشه. ولی آزمایش آمینو سنتز قوی ترین آزمایش هست. اگر اون نشون نده آزمایش سل فری هم نشون نمیده. البته باید بیماری بچه ها ژن معیوب تشخیص داده بشه تا در آزمایش ها بررسی بشه. دوست من می‌گفت برای ایشون دوجنسیتی بودن بچش مشخص شد و سقط کرد. 

انشاا علم به جایی رسیده که بیماری خواهرزاده شما در جنین بودن تشخیص داده بشه

انشا چیزی نباشه. ولی آزمایش آمینو سنتز قوی ترین آزمایش هست. اگر اون نشون نده آزمایش سل فری هم نشون ن ...

خدایا الهی به امید تو. همه چیز دست خداست و توکل مون به خدا. انشاا همه حاجت روا به خیر و خوشی بشن🤲🤲🤲

منم دارم پیش یه پزشکه دیگه میرم حدود ۴ ماهه، انشاا جواب بگیرم. من ذخیره تخمدانم پایینه، طب نوین میگه ...

سلام عزیزم تو این چهار ماه چه تغییرات مثبتی داشتی؟؟ ذخیره ت رفته بالا؟؟ یه کم توضیح میدی؟ 

منم ذخیره پایینم

سلام عزیزم تو این چهار ماه چه تغییرات مثبتی داشتی؟؟ ذخیره ت رفته بالا؟؟ یه کم توضیح میدی؟  منم ...

سلام گلم. من سردردهای شدید سه روزه میگرفتم. حتی بعد از خواب هم با همون میزان درد داشتم. با رفتن پیش دکتر سردرد هام به ماهی یک ساعت رسیده و گاهی هیچ دردی ندارم.

همسرم صورتش شوره میزد و سرش پوسته های شدید میشد که کاملا خوب شد. البته ما برای ناباروری رفته بودیم. این نشون میده مهم نیست برای چی بری. بصورت ریشه ای بدنت سالم میشه و همه اجزا بدرستی کار میکنه. 

همسرم خوابش زیاد بود، من شاکی میشدم. الان من میخوابم اون بیداره😁

خودمم نشخوار فکری زیاد داشتم، الان خیلی خیلی کم شده.

قراره این ماه اگه باردار نشدم و پری شدم برم روز دوم آزمایش بدم.

ولی خود دکتر یه جوری بهت اطمینان صد در صد میده که جواب میگیری. من بهش گفتم دیگه دکتر طب نوین نرم گفت لازم نداری ولی اگه خودتون میخواهید میتونید یه آزمایش بدین. ۱۴ ام همسرم آزمایش میده.

به دکتر که گفتم ذخیره تخمدانم پایینه، نمیخوام زمان رو از دست بدم، گفت این چرتیه که بعضی دکترا میگن تو تا ۵۰ سال فرصت داری