2777
2789
عنوان

خدایا شکرت😍❤

180 بازدید | 30 پست

خدایا واسه همه چیز شکرت

واسه داده و نداده ات شکرت

خدایا واسه هر چیزی ک ب ما بخشیدی شکرت

واسه حال خوب مون شکرت

❤خدایا خیلی دوست دارم❤

همیشه هوامو داشته باش بهترین رفیق :)))))💕🥺

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛

😍😍😍😍

ممنون از تاپیک زیبات 

همیشه شاد باشی🌺🌺🌺

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
😍😍😍😍 ممنون از تاپیک زیبات  همیشه شاد باشی🌺🌺🌺

ممنون گلم❤❤❤

حالم خیلی خوبه گفتم ی تاپیک شکر گذاری بزنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا شکرت تو این سایت حال دله یکی خوبه 🤩🤩

دورت بگردم❤❤

واقعا خوشحالم گفتم باهاتون تقسیم کنم خوشحالیمو

خدایا شکرت بابت همه چیز ۰۰۰خدایا شکرت بابت اینکه ۱۴ روز دیگه بی بی چکم مثبت میشه خدایا شکرت بابت اینکه امیدم رو ناامید نمیکنی شکرت پروردگارم 

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا     
ممنون گلم❤❤❤ حالم خیلی خوبه گفتم ی تاپیک شکر گذاری بزنم

خدارو شکر ان شاالله همیشه خوب باشی وسلامت❤️❤️❤️

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
راستش منم میخواستم همچین تاپیکی بزنم وقت نشد منم امروز خیییلی حال دلم خوبه

خداروشکرررر

ی خوشی و عشق بی پایان برای همه آرزومندم❤😍

با حال خوبتون واسه مادررشدن منم تو همین ماه دعا کنید لطفا 

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا     
خدایا شکرت بابت همه چیز ۰۰۰خدایا شکرت بابت اینکه ۱۴ روز دیگه بی بی چکم مثبت میشه خدایا شکرت بابت این ...

انشاءالله عزیزدلم

فقط کافیه ازش بخای🥺💕

انشاءالله عزیزدلم فقط کافیه ازش بخای🥺💕

ان شاالله خدایا توکل از من ۰۰۰معجزه از تو خدای خوبم معبودم 

اللهم عجل لولیک الفرج

خدایا داده هایت رحمت و نداده هایت حکمت 

خدایا بخاطر سلامتی عزیزانم شکرت

خدایا بخاطر خانواده خوبم شکرت

خدایا بخاطر اینکه هرجا میتونستی مچمو بگیری دستمو گرفتی شکرت

خدایا بابت تموم ادم های خوبی که سرراهم قرار دادی شکرت

خدایا بابت اینکه لیاقت شکرگذاری بهم دادی شکرت

خدایا عاشقتم دوستت دارم وبابت همه چی شکرت

با حال خوبتون واسه مادررشدن منم تو همین ماه دعا کنید لطفا 

خدایا شما رو ب آبروی اقا علی بن ابی طالب قسم میدم هر کسی که ارزوی مادرشدن داره هر چه زودتر دامنشو سبز کن🥺♥️