2777
2789
عنوان

خدایا شکرت😍❤

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 30 پست
عزیزم مادر بودن بهترین حس دنیاست مبارک باشه

ان شالله ۰۰۰ان شالله 

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اللهم عجل لولیک الفرج خدایا داده هایت رحمت و نداده هایت حکمت  خدایا بخاطر سلامتی عزیزانم شکرت ...

همینقدر قشنگ :)🥺💕😍

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛
خدایا شما رو ب آبروی اقا علی بن ابی طالب قسم میدم هر کسی که ارزوی مادرشدن داره هر چه زودتر دامنشو سب ...

الهی آمین ۰۰۰ان شالله ممنونم بابت دعای خوبت 

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا     
منم بگم  خدیا شکرت چون که دیروز خیلی ناراحت بودم غم دنیا تو دلم بود اما امروز خوشحالترین آدم د ...

خداروشکر

انشاءالله حال دل همه خوب باشه

به امید خدا گلم توهم مادر مهربونی میشی

ان شالله 

اللهم عجل لولیک الفرج

خدایا شکرت بابت چشم های سالمی که بهم دادی تا تموم قشنگی های افرینشت و چهره عزیزانم رو ببینم

خدایا شکرت برای دست هایی که بهم دادی تا باهاشون دست عزیزانم رو بگیرم، کارهامو انجام بدم، چیزهای خوشگل خلق کنم و...

خدایا شکرت بابت پاهای سالمی که بهم دادی تا بتونم روی زمینت قدم بزنم ،جاهایی که دوست برام مثل قدم زدن توی ساحل یا درطبیعت و.. خیلی شکرت

خدایا شکرت بابت گوش های سالمی که بهم دادی تا بتونم صداهای عزیزانم رو بشنوم ،بتونم صدای گنجیشک ها و ... رو بشنوم

خدایا شکرت بابت زبانی که بهم دادی تا بتونم بلند بلند بگم شکرت ،بتونم به عزیزانم بگم چقدر دوسشون دارم،بتونم با ادم ها ارتباط برقرار کنم

خیلییی شکرت بامرام

اللهم عجل لولیک الفرج خدایا شکرت بابت چشم های سالمی که بهم دادی تا تموم قشنگی های افرینشت و چهره عز ...

خیلی قشنگ بود🥺💙

اللهم عجل لولیک الفرج

خدایا شکرت بابت خونمون که توش ارامش داریم، باعث میشه همه دورهم جمع بشیم و کلی خوش بگذرونیم

خدایا شکرت بابت اینکه همیشه سفرمون پربرکته

خدایا شکر بابت تمام غذاهای خوشمزه ای که بهمون دادی

خدایا شکرت بابت باغچه قشنگمون که سرسبزی و روح به خونمون بخشیده و کلی میوه خوشمزه داره

و دم عصر کلی صدای گنجیشک میاد و ادم کیف میکنه

اللهم عجل لولیک الفرج خدایا شکرت بابت خونمون که توش ارامش داریم، باعث میشه همه دورهم جمع بشیم و کلی ...

با این متن های قشنگی ک تایپ میکنید،من میبینم چه چیزای قشنگی دور و ورمون هست و من بهشون بی توجه ام🥺