2777
2789
عنوان

بنظرشماچیکارکنم

141 بازدید | 15 پست

سلام توروخدا راهنماییم کنیدبچه هام موندن پیش شوهرم یک هفته اس پیش مادرم هستم میگم خونه زندگیمونواز خانوادت جداکن نمیکنه طبقه بالاپدرشو درست کرده نمی‌دن بهش میگم خب آینده ماچی میشه میگه بیاانقدرمحبت بکن بهشون تامدرک بدن بهم اونامیگن اگه بدیم زنت خونه روبالامیکشه

زندگی کردن با خانواده همسربدذات وبی عاطفه یعنی روزی هزاربارارزوی مرگ کردن خدایا به دلم وزندگیم آرامش بده دوستای گلم هرکسی امضامومیخونه دعاکنه برام⁦👨‍👩‍👧‍👧⁩

خودتو خراب نکن به شوهرت محبت زیاد بکن که شوهرت بره جلو ازشون مدرک بگیره چرا باید بگن‌زنت ازت میگیره حتما حرفهای خودت باعث شده اینجوری فکر کنن بزار شوهرت طرفشون باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیشه ابوگازوبرق مشترکه راپله مشترکه میگن تابابامون زنده است بمون بعدش تقسیم میکنیم درصورتیکه که شوهرم ساخته

زندگی کردن با خانواده همسربدذات وبی عاطفه یعنی روزی هزاربارارزوی مرگ کردن خدایا به دلم وزندگیم آرامش بده دوستای گلم هرکسی امضامومیخونه دعاکنه برام⁦👨‍👩‍👧‍👧⁩
با پنبه سر ببر مثل زندایی من سیاست داشته باش من به چشم خودم دیدم که یه عروس با سیاست چه جوری می تونه ...

کاملا موافقن یه جوری پیش خانواده شوهر رفتار کن که تو آدم بده نباشی 

ازمنن نمی‌ترسن ازپسرخودشون میترسن اعتیاد داره میزنه منوولی میگن زنت باماخوب نیست خب بدم میاد شوند ازاولش بادروغوحیله اومدن گرفتن 

قبل اینکه من بیام ساخته اومدن خواستگاری گفتن مال خودشه اعتیادشم قایم کردن بعداکه دیدن دستشون رو شده میگن نمی‌دیم من گفتم پسرتون معتادبودچرااومدین زن گرفتین خونشوبالاکشیدین بچه هاشم نگه دارین

خودتو خراب نکن به شوهرت محبت زیاد بکن که شوهرت بره جلو ازشون مدرک بگیره چرا باید بگن‌زنت ازت میگیره ...

من کاری نکردم پدرش گفته تاحالاچندبارتوفامیل داشتیم که زنه خونه روبالاکشیده دروغ میگه می‌خوادنده بهش  گفتم خب من چیکار کنم بمانم بچه هارو بزرگ کنم بعدش دربیارین بیرون

[QUOTE=288313521]کاملا موافقن یه جوری پیش خانواده شوهر رفتار کن که تو آدم بده نباشی [/من حتی بچه هم خدابهمون دادخانوادش از پایین نیومده اونوقت الان بچه هارو نگه داشتن خب چرا

با پنبه سر ببر مثل زندایی من سیاست داشته باش من به چشم خودم دیدم که یه عروس با سیاست چه جوری می تونه ...

نمیدن بهانه میگیرن خواهراش نمیزارن میگن تابابامون زنده اس بشین بعدش تقسیم کنیم نمی‌خوای برومستاجری خب سرمایه جوانی شوهرمه گذاشته اونجاروساخته پس چی میشه

نمیدن بهانه میگیرن خواهراش نمیزارن میگن تابابامون زنده اس بشین بعدش تقسیم کنیم نمی‌خوای برومستاجری خ ...

زنداییم خونه نداشتن یه کاری کرد بابا جونم براش سه طبقه با دوتا مغازه گرفت شما باید اول اعتماد خود فردی که ملک به نامشه جذب کنی به بقیه نگو و کاری نداشته باش فقط روی خود فرد تمرکز کن ولی اون یکی زنداییم این قدر لج کرد بابا جونم هیچی بهشون نداد

زنداییم خونه نداشتن یه کاری کرد بابا جونم براش سه طبقه با دوتا مغازه گرفت شما باید اول اماد ...

اون پدرش ازمن خوشش نمیاد چون ازهمه لحاظ ازپسرش سرم.اعتیادداره پسرش الان باوجوددوتابچه هنوزم بهم اعتماد ندارن پنج سال تویه ساختمون قطع ارتباط بودن   

اون پدرش ازمن خوشش نمیاد چون ازهمه لحاظ ازپسرش سرم.اعتیادداره پسرش الان باوجوددوتابچه هنوزم بهم اعتم ...

موضوع اعتیاد که تصمیمش با خودتونه واقعا ظلمه که با دختر مردم بازی می کنن نمی گن بعدشم اینجوری می کنن انشالله که حل بشه مشکلتون