2777
2789
عنوان

اونایی ک تازه کات کردن بیان

67 بازدید | 13 پست

بیاین یکم درددل کنیم

همش باخودم میگم منم فراموشش میکنم همونطور ک اون رفت منم نادیدش میگیرم

هرلحظه جلوی چشامه کاراش خنده هاش چشاش حرفاش...

اولین عشقمم نیس ک بگم چون اولیه اینطوره

شماچطورین

من ک خیلی بی حس شدم ... دیگ برن بمونن به هیچ جام نیست

رابطه خیلی طولانی بوده باشه 3-6 ماه چیز ناله بعدش ردیف میشه ادم 

اصلا رابطه ای ک امکان رفتن طرف به این راحتی باشه ارزش ناراحت بودن نداره 

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک خیلی بی حس شدم ... دیگ برن بمونن به هیچ جام نیست  رابطه خیلی طولانی بوده باشه 3-6 ماه چیز ...

میدونم یادم میره ولی اگ دیگه کسیواینطوردوس نداشته باشم چی

میدونم یادم میره ولی اگ دیگه کسیواینطوردوس نداشته باشم چی

دیدی میگن اگه اخر ی چیزی تلخه بدون اخرش نیست اخرش همیشه شیرینه 

اگه رفت اونی ک قراره واقعی دوست داشته باشه نیست ... اگه داشت می موند باهات ایندش رو میساخت   

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
میدونم ولی خب اگه کسیو دیگه اینطوردوس نداشته باشم چی

خاهی داشت مطمعن باش الانم دلتنگی و غم و این چیزا طبیعیه بعد از جدایی هم معمولا فقط ویژگی های مثبت طرف میاد تو ذهنت که بعد از یه مدتی درست میشه سعی کن با دوستات وقت بگذرونی چندتا کتاب از ژانرایی که میپسندی بخون عاشقانه نخون فقط تا سرگرم بشی یا فیلمای کمدی ببین و باز هم تاکید میکنم عاشقانه نبین

دیدی میگن اگه اخر ی چیزی تلخه بدون اخرش نیست اخرش همیشه شیرینه  اگه رفت اونی ک قراره واقعی دوس ...

امیدوارم عشق واقعیوپیداکنم

حس میکنم همشون دروغ میگن

خیلی دوسش داشتم😔

اگه دوسم نداشت چرا اون همه ادعا داشت😔💔

خاهی داشت مطمعن باش الانم دلتنگی و غم و این چیزا طبیعیه بعد از جدایی هم معمولا فقط ویژگی های مثبت طر ...

😔

دوستام همشون تو رابطن زیادباهم بیرون نمیریم امروزم دوستم از خودش و دوسپسرش استوری گذاشته بودهموبغل میکردن دلم هوای اونوکرد من حتی بغلش نکرده بودم😔

امیدوارم عشق واقعیوپیداکنم حس میکنم همشون دروغ میگن خیلی دوسش داشتم😔 اگه دوسم نداشت چرا اون همه ...

همشون ادم ادعا ولی کو مرد عمل ؟ کو برات دوتا قدم برداره ؟ عزیز دلم تنها کاری که باید بکنی که قوی باشی و از این قضیه بگذری    درکت میکنم ادعاهاشون گوش فلکم کر میکنه ولی با واقعیت خیلی فاصله داره ...  

😔 دوستام همشون تو رابطن زیادباهم بیرون نمیریم امروزم دوستم از خودش و دوسپسرش استوری گذاشته بودهموب ...

احساس میکنم کمبود اعتماد به نفس داری ...چرا وارد اجتماع نمیشی؟ چرا سعی نمیکنی دوست پیدا بکنی ؟ مثلا باشگاه برو مطمعن باش تو روحیت خیلی موثره ضمن اینکه کلا جدای این مسئله درس بخون یا یه مهارت یاد بگیر اینا خیلی کمکت میکنن تو خیلی از عرصه های زندگیت 

احساس میکنم کمبود اعتماد به نفس داری ...چرا وارد اجتماع نمیشی؟ چرا سعی نمیکنی دوست پیدا بکنی ؟ مثلا ...

من تواجتماعم دانشجوهستم ولی خب نمیتونم دوست پیداکنم

همه دوسم دارن اماوقتی بایکی دوست میشم بعدمدتی متوجه میشم ک مثل من نیس ونمیتونم باهاش ادامه بدم

میدونم آدما باهم متفاوتنا من تفاوتاروقبول میکنم ولی خب مثلا من اهل هیچی نیستم ولی اونااهل سیگارومشروب وقلیون و...هستن و طبیعتاًمحیط هایی که مامیریم باهم متفاوت خواهدبود