2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلی قرص بهم دادن نمیتونم حالم بد میشه همش حالت گیجی دارم 

زیر نظر دکتر بخور و هرطوریت شدو بهش بگو تا برات کمو زیادش کنه

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
دخترم ازم میگیره خصوصا با کار دیشبم

من نمیدونم شوهرت چطوریه دقیقا میتونی با مشاور و وکیل صحبت کنی ببینی میتونه کاری کنه که بچه رو بدن به خودت حالا یا بخشیدن مهریه یا راه های دیگه مثل عدم صلاحیت .

ولی اگر مهریه رو نمیتونه بده شما همون اول نگو مهریمو میدم بچمو میگیرم.با همون مهریه اگر تحت فشار باشه بچه رو میده جای مهریه حتی میتونی بگی یک سوم یا دو سوم مهریه رو میدم جای مهریه باقیش رو از ۶ ماه دیگه بپردازی دیگه بستگی به شوهرت داره که شرایطش چطوریا باشه‌.

البته این نظرات که من میگم هیچ شناختی از شوهرت ندارم با توجه به حرفای خودت میگم این راه ها هست ولی شما ممکنه بری مشاوره یا پیش وکیل یا قاضی شوهرت هم یه سری دلایل بیاره که اونجا بگن خب پس حرفای شما محکمه پسند نیست.میدونی منظورم اینه که نمیشه یک طرفه قضاوت کرد. شما خودت باید اول خودت بتونی زندگیت رو جمع و جور کنی تلاش کنی قوی باشی خدا رو چه دیدی اصلا شاید همه چی درست شد.

من نمیدونم شوهرت چطوریه دقیقا میتونی با مشاور و وکیل صحبت کنی ببینی میتونه کاری کنه که بچه رو بدن به ...

اون از من هیچی نداره که دادگاه حق بهش بده ولی من زیاد دارم حتی داره تمام تلاشش میکنه که وابستگی دخترم به من کم شه

کلا از خوردن این قرصا وحشت دارم

من الان حدود 4ساله که میخورم

اگه زمان برمیگشت عقب خیلی زودتر میرفتم روانپزشک

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
اون از من هیچی نداره که دادگاه حق بهش بده ولی من زیاد دارم حتی داره تمام تلاشش میکنه که وابستگی دختر ...

به گفتن نیست باید بتونی ثابت کنی.

مثلا اعتیاد داشته باشه یا اگر دست بزن داره نامه از پزشکی قانونی داشته باشی که انشاالله اینطوری نباشه