2777
2789
عنوان

حاجت مهمی دارم ، یه لحظه میاین؟

298 بازدید | 26 پست

بچه ها من حاجتی دارم ، به خاطرش میخوام ختم صلوات بذارم، ممنون میشم برام صلوات بفرستین. هر تعداد که میفرستین رو بگین که من یادداشت کنم.ان شاء الله ثوابش گره های زندگی تونو باز کنه.

یا علی (ع) ❤️                                                                   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خوبی؟چخبر؟ببخش بخدا تعلیقم کردن دیگہ نتونستم بیام،از یہ طرفم نزدیکای زایمانم بود،درخواستم ...

سلام جانم خوبم شکر ، شما خوبین ؟ بله متوجه شدم عزیزم خدارو شکر که بالاخره اومدین . هم کارتون داشتم هم میخواستم از اوضاع زایمان خودتون و حالتون با خبر شم . سایت مشکل داره درخواستتون برام بالا نمیاد خودم هم بهتون درخواست میدم ثبت نمیشه ، چشم عزیزم درخواستتون هر زمانی برام بیاد قبول میکنم .

یا علی (ع) ❤️                                                                   

امیدوارم تا الان به حاجتت رسیده باشی و اگر نه بزودی بهش برسی🤲🤲🤲

۱۰۰ تا صلوات برات میخونم مهربون

خدایا بینهایت شکر......میدونم روزای قشنگ از راه میرسن..نی نیم سالم به دنیا میاد .. مامانم صحیح و سالمه و بغلش میکنه ... صدای خنده هامون فضارو پر میکنه... 🙏یا من اسمه دوا و ذکره شفا.امّن یُجیب مضطراذا دعاهُ و یکشف السو 🙏لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین 🙏🌺اللهم صلی علی محمد وال محمد🙏🌺

امیدوارم تا الان به حاجتت رسیده باشی و اگر نه بزودی بهش برسی🤲🤲🤲 ۱۰۰ تا صلوات برات میخونم مهربون

ممنونم عزیزم لطف میکنید ان شاء الله خدا بهتون نظر کنه گلم🌹❤️

یا علی (ع) ❤️