2777
2789
عنوان

تاحالا با نینیتون سفر رفتین؟

110 بازدید | 15 پست

خانوما من باید ۳شب برم سفر بچه ی ۶ماهه دارم میترسم بزارمش پیش مامانم منو نبینه بیقرار بشه،، از طرفی هم میترسم با خودم ببرمش خیلی اذیتم کنه چون تقریبا ۳ساعت راهه، شما تجربه ایی داشتین تاحالا با بچه سفر رفتین؟ یا چند روز گذاشتینش پیش کسی؟  چطوری بوده، ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یعالمه سفر رفتم اذیتم‌نشدم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

۲ماهه بود که رفتیم شهرستان خونه پدرشوهرم عید موندیم. الانم ۳.۵ ماهشه احتمالا هفته دیگه بریم کاشان گلابگیری

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

حاملگی سفر رفتم به دنیا اومد از 20 روزگی بردمش سفر دو ماهگی بردم چهارماهگی شش ماهگی تقریبا هر دو ماه یه بار مسیر پنج ساعته رو رفتیم چون خونه مامانم پنج شش ساعت راهه فارغ از اون ما کلا سفر زیاد میریم ، بچه رو از الان ببر سفر حسابی خوش سفر بار میاد ، الان پسرم سه سالشه میگه بریم مسافرت دو ماه نشده ولی میگه بریم ، بچه رو تنها نذار اختلال طرد شدگی براش به وجود میاد 

چطور میشه کسی بچه دار بشه بعد فکر سفر بدون بچه باشه خیلی عجیبه برام ... من سرکار میرفتم اشکم درمیومد تا بیام خونه بچه رو بغل کنم .من عجیبم یا شماها ؟ جاری من تا سه سالگی دخترش کلا خونه مادرش بود می‌گفت به مادرم وابسته اس 🙄🙄

نمیدونم چیکار کنم موندم از یه طرف پیش مامانمم جاش خیلی امنه ، میترسم اونجا اذیت بشه نمیدونم والا

اگر وضعیت روان بچه ت برات مهمه اینو بدون اختلال طرد شدگی بطور قطع براش پیش میاد تو بگو پیش فرشته های آسمون میخوای بذاری بگو بچه مامانتو بیشتر از خودت دوست داره هر چی فکرشو می‌کنی بگو ولی احتمال اختلال طرد شدگی قطعیه 

دو فردای دیگه واسه اینکه پارتنرش ترکش نکنه دست به هر کاری می‌زنه هر باجی رو میده  ، همیشه ترس از دست دادن  والدین باهاش میمونه ، بچه های که پشت مامان شون قایم میشن و هیچ جا احساس امنیت ندارن اختلال طرد شدگی دارن بزرگسالهایی که شبا واسه پدر یا مادرشون که مریض هم نیستن و به مرگشون فکر میکنن و گریه میکنن کسایی هستن که اختلال طرد شدگی توی کودکی براشون به وجود اومده 

اگه روان بچه برات مهمه من آگاهی ای که باید داشته باشی رو بهت دادم دیگه تصمیم گیری با خودته 

2790
2778
2791
2779
2792