2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله. یه با مادرشوهرم میخاست بادخترا عروساش بره عروسی بچه منم هی میگفت مامان بریم عروسی. زنگ زدم گفتم میشه ما هم ببرید. همشون مخالفت کردن وکلی داد بیدادکه اینانیاند. ازکارخدایدفعه صاحب عروسی اومددقیقه 90مارادعوت کردواصرارکه بیایدحتما. شوهرم هم مارابرد. 

.اللهم صل علی محمدوال محمد.
تو اوج ناامیدی یکی کمکم کرد چیزی ک قبلا دونبالشون بودم وفراموش کرده بود نشونم داد

زندگیم خیلی بهم ریخته ازخانواده شوهرم. منتظری معجزه هستم. بایدفراموش کنم تابشه؟ 

زندگیم خیلی بهم ریخته ازخانواده شوهرم. منتظری معجزه هستم. بایدفراموش کنم تابشه؟

باید تلاش کنی.زیاد به خودت سخت نگیری چرا نشد ورها کنی تا زمان درستش .اگ به صلاحت باشه درسته میشه اونطور ک بخوای کلی میگم برای هرکاری

باید تلاش کنی.زیاد به خودت سخت نگیری چرا نشد ورها کنی تا زمان درستش .اگ به صلاحت باشه درسته میشه اون ...

مثلا چجوری تلاش کنم.؟ ازمن وشوهر بچه هام بدشون میاد. دوست ندارن برم خونشون. وخیلی جلومردم حرف میزنن پشت سرم. 

دیگران بد من گفتن ومن سکوت کردم ولی بدجور ضربه خوردن دست بالای دست زیاد بسپار به خدا

یعنی نرم خونشون طوری نیس؟ یه خداخاهرشوهرم همچین روبرمیگردونه ازم وخودش رامیزنه به حالت تهوع. که یدفعه زانوهام بی حرص میشن دیروزدیگه یدفعه گریه ام گرفت ازاین رفتارش رفتم ازخونه بیرون.