2777
2789

سلام خانوما🫡

قبل اینکه باردار بشم هر روز خونمو جارو و تیو گرد گیریو ظرف ای شسترو پاک میکردم میزاشتم سر جاش اتاقا مث دست گل کشو ها لباسا تا هر هفته کل کابینتای اشپزخونمو تمیز میکردم خونم عین دسته گل 

ولی از وقنی باردار شدم نهایت کاری که تونستم بکنم جارو کشیدن و ظرف شستن بود 😫😫

کلی ظرف شسته و انباشته شده باید پاک شن برن سرجاشون کلی لباس کف اتاق با یه دختر کاملا شیطون 

تروخدا بهم انرژی بدین بتونم پاشم کارامو بکنم 

انرژی منفی تو خونه موج میزنه 😫😫۷ ماه نیس خونمونو درس کردیمو ساکن شدیم ولی تو این مدت بارداری کلا زده شدم از خونم فقط میخوام فرار کنم برم بیرون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حساس نباش توی بارداری باید استراحت کنی

خونه در حدی کثیفه که وقتی از بیرون میای تو خونه بوی ترشیده میاد از خونه😂😂منم همینو میگفتم ولی دیگه گفتم تنبلی تا چه حد 

من یه نی نی ۱ ماهه دارم 

بخدا انگار بمب زدن تو خونم اصلا نمیرسم به هیچ کاری شبا هم ک درست نمیخوابم روزا کسلم 

تازه نی نی ۱ هفتس دل درد میگیره 

من تو بارداریم هر طور بود پا میشدم تمیز میکردم 

ولی الان اصلا نمیشه مدام باید ب بچه برسم 

تیکر تولد ۲سالگی دخترم
منم شرایط مثل تو ولی استراحتم🥺

خیلی سخته واقعا من حالم خوبه فقط انگار یه انرژی نمیزاره پاشم کارامو بکنم حتی تنبلیم میاد پاشم واس خودمو بچم صبحونه حاضر کنم بخوریم

وای منم امروز کلی خونم بهم ریختس میخوام جارو بکشم ظرفا رو بشورم دستمال کشی کنم 

اتاق خواب رو تمیز کنم ولی نمیدونم چرا نمیتونم پاشم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

من یه نی نی ۱ ماهه دارم  بخدا انگار بمب زدن تو خونم اصلا نمیرسم به هیچ کاری شبا هم ک درست نمیخ ...

ما بعد زایمان کلی ادم میاد خونمون تقریبا کلی مهمون باید خونم مث دسته گل باشه بعد زایمان تا ۲ ماه کمک هس ولی بارداری جز مامانم کسی نیس دیگه ادم خجالت میکشه بگه مامان بیا لباسامو جمع کن😂😅

وای منم امروز کلی خونم بهم ریختس میخوام جارو بکشم ظرفا رو بشورم دستمال کشی کنم  اتاق خواب رو ت ...

من خودم جوری بودم که وقتی مدل کار کردن تو خونمو به بقیه توضیح میدادم خودشون پامیشدن مشتاقانه خونه تمیز میکردن بهشون انرژی میدادم الا خودم به خودمم نمیتونم انرژی بدم 

فقط گریه تنها کاری که میتونیم بکنیم😂😂

من تا قبل از بارداری اصلا اهل گریه و زاری نبودم شوهرم همیشه میگفت من تا حالا اشک تو رو ندیدم حالا از اول بارداری آنقدر گریه کردم که حد نداره 

وای الان دلم میخواد خودمو بزنم از بس زندگیم قاطی پاتی شده 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

خونه در حدی کثیفه که وقتی از بیرون میای تو خونه بوی ترشیده میاد از خونه😂😂منم همینو میگفتم ولی دیگه ...

دیگه در این حد هم خوب نیست 

زباله ها رو ببر 

ماشین اوه داری ظرفات بشور  یخچال سرو سامون بده 

بوس بد از همین سه تا هست

من تا قبل از بارداری اصلا اهل گریه و زاری نبودم شوهرم همیشه میگفت من تا حالا اشک تو رو ندیدم حالا از ...

شاید باورت نشه الا به زور پاشدم واس خودمون صبحونه حاضر کردم 😂😂

من خودم جوری بودم که وقتی مدل کار کردن تو خونمو به بقیه توضیح میدادم خودشون پامیشدن مشتاقانه خونه تم ...

من شوهرم وسواسه واسه همین همیشه خونه تمیز و مرتب بوده حالا سه روزه گاز رو پاک نکردم خودم چندشم میشه نگاه گاز میکنم