2777
2789
عنوان

درد دهانه واژن در بارداری

136 بازدید | 10 پست

بچه ها من ۱۲ هفته باردارم. بعد سه هفته مرخصی استعلاجی، امروز اومدم سر کار. مسیرم دوره حدود ۳۰ کیلومتره. الان واژنم تیر می کشه و کمر درد دارم. چکار کنم؟ طبیعیه؟ 

کاش بشه یه جور منتقل شم به شهر خودم. تو رو خدا برام دعا کنید. 

منم گاهی تیر خفیف میکشه مثلا روزی سه چهار بار.البته من جفتم پایینه شاید مال اون باشه.

من رو صندلی اداره میشینم شاید برای اونه یا مال مسیرمه. اینجوری باشه اصلا نمیتونم بیام سر کار. شما چند هفته ای عزیزم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رو صندلی اداره میشینم شاید برای اونه یا مال مسیرمه. اینجوری باشه اصلا نمیتونم بیام سر کار. شما چن ...

ان شاءالله  بهتر شی عزیزم و نی نی رو ب سلامتی بغل بگیری🤲.مرخصی استعلاجی بگیر...اگه استراحت کنی خیلی بهتر میشه کمردردت و این دردا....من پانزده هفته ام.

خدایا شکرت💐🙏

من خودم کلاس اشپزی میرفتم هفته ۵ اینا بودم دقیقا هر از گاهی یه سوزش حس میکردم چند ثانیه ای بعد دیدم طول سرویکسم کم بودع با استراحت مطلق خوب شدم کلا همه چیو گذاشتم کنار فقط خونه خوابیدم تا الان خدارو شکر به سلامتی اومدم منظور جدی بگیز به دکترت نگفتی؟

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
ان شاءالله  بهتر شی عزیزم و نی نی رو ب سلامتی بغل بگیری🤲.مرخصی استعلاجی بگیر...اگه استراحت کنی ...

به سلامتی عزیزم. تازه از مرخصی برگشتم 🤭 چند روز دیگه نوبت دکترمه ببینم نظرش چیه. این درد جدیده امروز تجربش کردم

من خودم کلاس اشپزی میرفتم هفته ۵ اینا بودم دقیقا هر از گاهی یه سوزش حس میکردم چند ثانیه ای بعد دیدم ...

خوبه خدا رو شکر. من امروز اولین بار همچین شدم دیگه نمیدونم مال تکون خوردنای تو ماشینه یا نشست طولانی رو صندلی. پاشدم کمی پیاده روی کردم دیدم چه درد بدی دارم. یهو واژنم تیر میکشید

منم گاهی تیر خفیف میکشه مثلا روزی سه چهار بار.البته من جفتم پایینه شاید مال اون باشه.

سلام من ۵ماهه باردارم،جفتم پایینه،درد دهانه رحم وکشاله ران دارم.مشکل جفت پایین شما حل شد؟

خدایا خودت حفظش کن🙏
سلام من ۵ماهه باردارم،جفتم پایینه،درد دهانه رحم وکشاله ران دارم.مشکل جفت پایین شما حل شد؟

آره عزیزم آنومالی رفت بالا.منم دهانه ی رحمم تیر میکشید همش.

کشاله ی ران مال بزرگ شدن رحمته و طبیعیه.

رعایت کن ی ماهه میره بالا ان شاالله....

خدایا شکرت💐🙏