2777
2789

دیشب حالم بد بود ازبس فکر وخیال کردم درمورد زندگی مادرمینا واینکه تو تاپیکای قبلم گفتم داداشم بازداشتگاهه 

با خودم فکر کردم شاید کم خونم ک فکر وخیالم زیاده  قرص آهن خوردم 

بعدش رفتم بازار وکلی خرید کردم اما حالن بهتر نشد

بعدش آهنگ گوش کردم بازم حالم بد بود 

بعد سردرد فجیع گرفتم  قرص آرامش بخش خوردم ک خواب آورم هست  فکرو خیالم بهتر شد ولی سردردداشت منو میکشت شوهرم بهش نگفتم قضیه داداشمو 

بهم گفت چته چند روزه دپرسی گفتم  استرس ارائه ودرسهای دانشگاهو دارم اونم هی نصیحت  میکنه تو میتونی وانگیزشی 

منم دارم زار میزنم بعد انقدر سرمو ماساژ داد  نصف شب ساعت ۱ بدتر شد منم گل ب طرف استفراغ کردم  وقرص مسکن خوردم شوهرم گفت پاشو بریم دکتر گفتم نمیرم بعد بغلم کرد ونوازشم کرد گفت بیا جوجه من بخواب انقدر سرمو ماساژ داد برام ۴قل رو خوند ک اگه چشم خوردم بهتر بشم  ولی خدایی بهتر شدم   

امروز صبح زود بیدارشم حالم خوبه اما یهویی بغضم میگیره 

میشه ی کاری کنید حالم خوب بشه ی حرف مثبت یا باهام دردودل کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم همه به نوعی گرفتار رنج این دنیا هستیم مهم اینه هیچوقت از رحمت الهی ناامید نشیم. خیلی زود خدا مشکلات شما رو حل میکنه جوری که این روزا رو فراموش میکنی. با غصه خوردن که چیزی حل نمیشه فقط فکر کن یه رفیق و همراه خوب مثل همسرت کنارته که اینم از فضل خداست. درست میشه شک نکن

آره کسی رو بجر شماهاندارم بهش بگم 

عزیزم

راحت باش

اما باحرص چیزی حل نمیشه هر وقت ناراحتی دوش بگیر یا برو بیرون بتاب نزار این ناراحتی ب زندگیت لطمه وارد کنه حتی خیلی کوچیک

برا شوهرتم اسپند دود کن

خواب تنها پناهم🥺🥺🫣🫣

عزیزم جلوی گریه ت رونگیر یه دله سیرگریه کن خودتوخالی کن انقدرخودخوری میکنی ولی نمیذاری سبک بشی گریه خیلی سبکت میکنه بعدبشین برای خودت نامه بنویس ازاتفاقاته بدی که افتاده وناراحتت کرده بنویس همراه بانوشتن اگه گریه ت گرفت گریه کن بعداینکه من یه کارایی میکنم که جو خونه ازانرژی منفی پاک بشه یه کم سرکه سفیدبایکم نمک دریاوآب قاطی کن بریزتویه ظرف شیشه ای وبعدبذارتویه جای تاریک که دیدنداره مثلا زیرکمد پشت وسایلی که نورنمیفته ودیده نمیشه بعددوروزبرداربریزتوتوالت محتواتیاشوبعدظرفشوبشوراین کارباعث میشه انرژی منفی جذبش بشه اگه رنگش تغییرکنه یعنی انرژی منفی زیادبوده..دوم اینکه نمک دریا توخونتون بذارمثلا روی میزتلویزیون بعدماهی یک باربشورش وبذارجلوی آفتاب تاانرژیش برگرده وپاکسازی بشه نمک دریاانرژی های منفی رومیگیره به خودش سوم اینکه جلوی درورودی توراهرو یکم نمک دریا بریزکه اگرکسی واردخونتون شدخسته بودانرژی خوبی نداشت اون نمک جذبه خودش میکنه..چهارم اینکه مریم گلی ازعطاری بگیربریزتواسپنددودکن وقتی دودکردتوخونه بچرخون به جهت عقربه های ساعت ازجلوی درورودی شروع کن وبعدمرکز خونه وگوشه های خونه تمام درهای کابینت هاروبازبذار تمام درهای بسته مثل کمددیواری روبازبذارهمه جاروبگیرتادودبه همه جابرسه بعدتمام دروپنجره روبازکن کولرروروشن کن دودبره بیرون وهمون موقع بگوانرژی های منفی رودورشیدازمن وخونم البته اینم بگم دودکه میدی به خودتم دودبده ازکف پاوبدنت رو...بعداینکه شمع سیاه بگیرروشن کن هروقت خواستی شمع سیاه انرژی منفی روبه خودش جذب میکنه بعدروزبعدش شمع رنگی یاسفیدروشن کن شمع رنگی مخصوصاسفیدانرژی مثبت به اطراف میده..عودهم برای پراکنده کردن انرژی مثبت خیلی خوبه...واینکه فکرمیکنم سودای بدنت زیادشده که فکروخیال میکنی داروی سودابربگیربخورغذاهای سردی نخوراصلا ونوره بگیروبه کف پاهات بزن بذار۵دقیقه بمونه بعدبشور..شبهازودبخواب صبح هازودبیدارشو..فست فودونوشابه وکالباس وسوسیس وتنقلات نخوردرعوض صبح هامویز وعصرهابادام درختی خام بخور

عزیزم جلوی گریه ت رونگیر یه دله سیرگریه کن خودتوخالی کن انقدرخودخوری میکنی ولی نمیذاری سبک بشی گریه ...

ممنون ک این  همه مهربونی برام وقت گذاشتی 

برای سلامتی خودت وخانوادت ۳تا صلوات فرستادم