2777
2789

از کجا بفهمم؟

یه حس بدی دارم اینکه مجازات بشم 

یاد حضرت یوسف افتادم تو زندان وقتی یاد خدا رو فراموش کرد و به یه نفر دیگ رو آورد ولی یه دقیقه فهمید باز چند سال تو زندان موند 

میترسم چون منم یاد خدا رو فراموش کردم و یه لحظه به کسی رو آوردم که نباید

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

من همه فکرم اینه کلی قراره عذاب بشم کلی حساب کتاب پس بدم تازه میترسم زلزله بیاد غسل گردنمه مستقیم برم جهنم چون عقب انداختم

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همینکه توبه کردی یعنی قبوله وخودش خواسته ❤❤

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه
نترس خدا مهربونه   ماهم جایگاه مون مثل یوسف (ع)نیست

اره اتفاقا داشتم باهاش راز و نیاز میکردم گفتم به خدا همینو 

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
من همه فکرم اینه کلی قراره عذاب بشم کلی حساب کتاب پس بدم تازه میترسم زلزله بیاد غسل گردنمه مستقیم بر ...

🤧 آره واقعا 

برات حمد و صلوات خوندم عزیزم

🤧 آره واقعا  برات حمد و صلوات خوندم عزیزم

ممنونم انشالله عاقبت بخیر بشی❤️❤️

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

خیالت راحت 

همین که فهمیدی و توبه کردی کافیه خدا ارحمن الراحمینه 

داستان حضرت یوسف (ع) رو نمیشه همه تعمیم بدن به خودشون 

اون برگرفته از یه سری حکمت ها هم بود 

تو هم اگه توبه رو درست به جا بیاری و همیشه این توکل حقیقی به خدا رو سرلوحه زندگیت قرار بدی 

با خودت عهد ببندی که دیگه مراقبت کنی 

دیگه همین به خدا اعتماد کن 

این ترس که حس بدی و یاس به همراه میاره رو رها کن بهش اهمیت نده

احتمال داره وسواس باشه به خدا پناه ببر ❤ ایمان راستین این اوهامات و ترسهای کاذب  رو خیبلی کاهش میده ❤ فقط ایمانمون رو هر روز سعی کنیم یه پله ببریم بالاتر 😍🤗

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

خدا خیلی بخشندست

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

خدا مهربانترین مهربانانه 🤩😍 

وقتی توبه کنی و تکرارش نکنی، مطمئن باش بخشیده شدی.تو دعاها داریم که خدا هم گناهو میبخشه و هم یه جوری از تو زندگیت پاکش میکنه که اثرات بد اون گناه از بین میره و حتی به جاش برات ثواب مینویسه فقط کافیه به مهربونی خدا، ایمان داشته باشی . سعی کن شکرگزار خدا باشی که بخشیده شدی

برا منم دعا کن

محتاجیم به دعا♥️