2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی ممنون راحیل جونم.قبول حق خواهش میکنم شماهم منو دعا کنید
زانو بغل نشسته دلم کنج خانه ات،حالا فقط خیال من است وبهانه ات،باهر نفس تپیدوگرفت از فراق تو،قلب شکسته ازدل خسته سراغ تو،اقرار میکنم که خدایم فقط تویی،هر آنچه مانده است برایم فقط تویی،شاهد ترین به خلوت شب های تار من،سامع ترین به زمزمه های نزار من،افتاده بر زمین مپسندم که بی کسم،این سان غمین مپسندم که بی کسم
مرسی یاسمین جون.ایشالله همچنین واسه شما.
زانو بغل نشسته دلم کنج خانه ات،حالا فقط خیال من است وبهانه ات،باهر نفس تپیدوگرفت از فراق تو،قلب شکسته ازدل خسته سراغ تو،اقرار میکنم که خدایم فقط تویی،هر آنچه مانده است برایم فقط تویی،شاهد ترین به خلوت شب های تار من،سامع ترین به زمزمه های نزار من،افتاده بر زمین مپسندم که بی کسم،این سان غمین مپسندم که بی کسم
خیلی ممنون نازی جان. ایشالله که قسمتت میشه به زودی میای شهرقشنگ ما.
پرپری جان خب نامزدت همین جوری با عینک، شمارو پسندیده دیگه. بیکاری دختر میشینی از خودت ایراد میگیری؟! خیالت راحت پسرها تا صددر صد دختری به دلشون نشینه، نمیرن بگیرنش

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

تو مساله ظاهر، یک درصد هم با خودشون و اطرافیانشون رودربایستی ندارن. مگه اینکه هی خودت از خودت پیش نامزدت بد بگی، اونوقت هست که نامزدت ممکنه بره تو فکر و در مورد انتخابش به شک بیوفته

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بله خاطره جان.فقط زیارت عاشورا تا قبل لعن و سلام. تو بخش دوم هست که باید کامل خونده بشه. ببین شما دفعه اول فقط لعن و سلام رو بخون. دفعه دوم فقط عاشورا تا قبل لعن و سلام دفعه سوم هم که کامل همراه با صدبار لعن و سلام