2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

⭐⭐⭐🌙⭐⭐⭐ *پنجشنبه دهم فروردین ماه مصادف است با اول ماه پر فضیلت رجب؛شب لیله الرغیب؛میلاد حضرت باقر علیه السلام* لذا خود را آماده سازید برای ورود بر این ماه ونیز بدانید که من اولین کسی بودم که مژده آمدن ماه رجب را بر شما دادم . التماس دعا دوستان لطفا منم خیلی دعا کنید 💝
امشب شب آرزوهاست. دخترای گل تایپیک بیاین همگی در حق هم دعا کنیم.که امشب شب استجابت دعاست. به یادتون هستم شماهم منو از دعای خودتون محروم نکنید. ممنون و التماس دعا
زانو بغل نشسته دلم کنج خانه ات،حالا فقط خیال من است وبهانه ات،باهر نفس تپیدوگرفت از فراق تو،قلب شکسته ازدل خسته سراغ تو،اقرار میکنم که خدایم فقط تویی،هر آنچه مانده است برایم فقط تویی،شاهد ترین به خلوت شب های تار من،سامع ترین به زمزمه های نزار من،افتاده بر زمین مپسندم که بی کسم،این سان غمین مپسندم که بی کسم
جاتون خالی بچه ها الان از حرم برگشتم. واسه همتون هم دعا کردم
زانو بغل نشسته دلم کنج خانه ات،حالا فقط خیال من است وبهانه ات،باهر نفس تپیدوگرفت از فراق تو،قلب شکسته ازدل خسته سراغ تو،اقرار میکنم که خدایم فقط تویی،هر آنچه مانده است برایم فقط تویی،شاهد ترین به خلوت شب های تار من،سامع ترین به زمزمه های نزار من،افتاده بر زمین مپسندم که بی کسم،این سان غمین مپسندم که بی کسم
خاطره جون از شرایط این ختم این هست که: 1-حتما چهل روز پشت سرهم باشه. 2-در زمان انجام فریضه اصلا نباید با کسی حرف بزنی. 3-چون باید 40 روز پشت سرهم باشه برای روزهای خاص که عادت هستید یا باید نائب بگیرید برای خودتون که این مدت رو براتون انجام بده یا اینکه قرص بخورین که 40 روز پری نشین. 4-بجز همسر و اعضای خانواده دیگران نباید از این چله مطلع باشن. 5-تا چهل روز هر روز به نیت امام زمان (ع) صدقه کنار میگذاری. 6-در مدت چهل روز باید خودت رو به دور از هرگونه گناهی قرار بدی.حتی گوش کردن موسیقی حرام.یا بدون حجاب کامل در محضر نامحرم حاضر شدن و امثال اینها.که مهم ترینش این هست که نماز اول وقت خونده بشه و قضا نشه. 7-حتما اولین روز شروع چله روز چهارشنبه باشه. نحوه قرائت زیارت عاشورا که دوبخش هست: بخش اول: 1- صد مرتبه تکبیر می‌گویید. (الله‌اکبر) 2- لعن و سلام‌های زیارت عاشورا را یک بار می‌خوانید؛ یعنی از «اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و آل محمد و ...» تا انتهای «السلام علی الحسین و علی علی‌بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین». (این دو بخش در قسمت‌های پایانی زیارت عاشورا قرار دارد و قبل از هر دو بخش نوشته است: پس صد مرتبه می‌گویی: ... اما شما در این قسمت، این دو فقره معروف به لعن و سلام را فقط یک مرتبه می‌خوانید). 3- خواندن زیارت عاشورا از ابتدای زیارت تا ابتدای این دو فقره لعن و سلام. 4- خواندن دو رکعت نماز به نیت هدیه به حضرت اباعبدالله الحسین (ع). 5- دوباره صد مرتبه تکبیر گفتن. بخش دوم: خواندن زیارت عاشورای امام حسین (ع) به همان روشی که در مفاتیح الجنان آمده است؛ یعنی زیارت عاشورا را از ابتدا تا انتها با همان صد لعن و صد سلام که در متن زیارت مکتوب است می‌خوانید. به هیچ وجه دو رکعت نمازی را که بعد از زیارت وارد شده است، یادتان نرود؛ زیرا این دو رکعت نماز، از اجزای زیارت عاشورای امام حسین (ع) محسوب می‌شود و باید خوانده شود خاطره جون قسمتی که در زیارت عاشورا نوشته 100 مرتبه همون متن به صورت کامل باید 100 مرتبه خونده بشه. قسمت سلام هم همینطور متن به صورت کامل 100 بار خونده بشه. این ختم خیلی خیلی مجرب هست.من انجام دادم ولی متاسفانه اصلا رکن هاش رو درست انجام ندادم.اما اگر درست انجام بدین حتما حاجت روا میشین. سوالی داشتی بپرس عزیزم
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز