2821
2789
نازی قسم میخورم که با اینکه زیاد تو گروه ندیدمت اما تو حرم حیلی اتفاقی اسمت اومد سر زبونم. انگار خدا میخواست که اسم شماروهم بگم بهناز، فیلی, نازی دختر مشدی کاظم ایناهمه اومد سر زبونم
زانو بغل نشسته دلم کنج خانه ات،حالا فقط خیال من است وبهانه ات،باهر نفس تپیدوگرفت از فراق تو،قلب شکسته ازدل خسته سراغ تو،اقرار میکنم که خدایم فقط تویی،هر آنچه مانده است برایم فقط تویی،شاهد ترین به خلوت شب های تار من،سامع ترین به زمزمه های نزار من،افتاده بر زمین مپسندم که بی کسم،این سان غمین مپسندم که بی کسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راحیل جون منم خیلی دوست دارم شب نیمه شعبان ازدواج کنم. میشه برام دعا کنید
زانو بغل نشسته دلم کنج خانه ات،حالا فقط خیال من است وبهانه ات،باهر نفس تپیدوگرفت از فراق تو،قلب شکسته ازدل خسته سراغ تو،اقرار میکنم که خدایم فقط تویی،هر آنچه مانده است برایم فقط تویی،شاهد ترین به خلوت شب های تار من،سامع ترین به زمزمه های نزار من،افتاده بر زمین مپسندم که بی کسم،این سان غمین مپسندم که بی کسم
سلام دوستان عزیزم سال نو بر همتون مبارک امیدوارم سال خوبی براتون باشه

یاسی عزیز راحیل و دریا جون ممنون از تبریک و دعاهای خوبتون 😘
مهدیه جون عزیززززم خیییلی لطف کردی که به یادم بودی منم لحظه تحویل همش دلم حرم بود و خودم را انجا حس می کردم خیلی خوشحالم کردی که گفتی حرم بودی و دعام کردی 😘
ایشالا دعاهات اول از همه در حق خودت مستجاب بشه

برای همه دخترای تاپیک ارزوی خوشبختی دارم و ازتون التماس دعا دارم 😘
خواهش میکنم خاطره جون.ممنون بچه ها من که معلومه از مشهدم.شما از کدوم شهرید؟
ااااا یاسمین پس تقریبا همشهری هستیم دیگه
راستی تاپیک فنگ شویی رو بخونین خیلی مفیده فکر میکردم نیازی به پاکسازی ندارم اما بعد مدتها که رفتم سراغ وسایلم، دیدم اوه چقدر انباشتگی ایجاد کردم و خودم خبر ندارم حالا حالاها هم کار دارم واسه رفع انباشتگی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز