2821
2789
سلام به همه دخترهای گل تاپیک خاطره مهدیه دریا فیلی گلبهار تینا نازی و همه اونایی ک اسمشون یادم رفت انشاالله سال جدید سال فوق العاده ای باشه برای همگی😘🌹 سالی شاد و سراسرنشاط و سلامتی برای همه 🎊🎁🎉
زندگی زیباست ای زیبا پسند🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدایا به آبرو و عزت حضرت زهرا (سلام الله علیها🌹) خودت هوای همه ی دختران پاک سرزمینم را داشته باش🙏 خدایا هیچوقت تنهامون نذار... خدایا اگر گاهی از وجود و حضور تو غافل شدیم... در این سال جدید, نگذار ناامیدی بیاد سراغمون 🌷🌷🌷 خدای خوبم; امسال چشم امیدهمه مون به لطف و عنایت توست...
مرسی یاسمین جونم. بچه ها حتما لحظه تحویل سال هم دیگه رو دعا کنیم. منم انشالله اگر آقا بطلبه لحظه تحویل سال در حرمشون اگر لایق باشم دعاتون میکنم. شماهم آمین گوی دعای من باشین. 😘
زانو بغل نشسته دلم کنج خانه ات،حالا فقط خیال من است وبهانه ات،باهر نفس تپیدوگرفت از فراق تو،قلب شکسته ازدل خسته سراغ تو،اقرار میکنم که خدایم فقط تویی،هر آنچه مانده است برایم فقط تویی،شاهد ترین به خلوت شب های تار من،سامع ترین به زمزمه های نزار من،افتاده بر زمین مپسندم که بی کسم،این سان غمین مپسندم که بی کسم
خواهش میکنم یاسمین جونم. 😘 بچه ها موقع تحویل سال حتما برای قشنگ ترین آرزوهم دعا کنید اللهم عجل لولیک الفرج
زانو بغل نشسته دلم کنج خانه ات،حالا فقط خیال من است وبهانه ات،باهر نفس تپیدوگرفت از فراق تو،قلب شکسته ازدل خسته سراغ تو،اقرار میکنم که خدایم فقط تویی،هر آنچه مانده است برایم فقط تویی،شاهد ترین به خلوت شب های تار من،سامع ترین به زمزمه های نزار من،افتاده بر زمین مپسندم که بی کسم،این سان غمین مپسندم که بی کسم
عروسای سال ۹۶ .ایشالله امسال سال خوبی پر از برکت لبخند سلامتی . ایشالله به حق خانوم فاطمه زهرا ع بخت خوب پسره که سر سفره پدر مادرش بزرگ شده لقمه حلال خورده. سالم با ایمان خدا ترس. کار خوب خانواده خوب.اخلاق خوب ایمان خوب. ظاهر خوب شغل خوب تحصیل .و......قسنتتون بشه‌ بلند بگو آمین😆
میشه برا حاجت روایی منم یه صلوات مهمونم کنید؟؟
سلام بچه هااااااااااا عیدتون مبارک الهیی آمین دریا جون بچه ها جاتون خالی واسه اولین بار تو عمرم واسه تحویل سال حرم بودم. برای همتون دعا کردم یاسمین،الزار،راحیل،خاطره،دریا همتونو اسم بردم
مهدیه جون یک ماچ آبدار به لپت الهی همه ی مجردها مزدوج و خوشبخت بشن و در رأس اونها همه ی بچه های گل این تاپیک🌹🙏 و خصوصا مهدیه بانو با این دل پاکش خدایاااااااا... هوامونو داشته باش
مرسییییی یاسمینی انشالله از همین اولش شروع میشه یکی یکی میایم خبرای خوب خوب میدیم
دخترا، اینقده دلم میخواد تو این ایام رجب و شعبان(بخصوص نیمه شعبان) عروس بشم که نگووو خیلییی دلم میخواد بخصوص که این ماه های خوب خدا با بهار همزمان شده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز