2821
2789
باطل السحر : هیچ طلسمی در شریعت نیست که با 60 قاف باطل نشود و هیچ طلسمی در شریعت نیست که با سوره مبارکه یاسین باطل نشود. و هیچ طلسمی در دین نیست که با هزار بار خواندن نادعلی باطل نشود. لکن آیات 60 قاف را 120 مرتبه. این را تقسیم بر 11 روز بکند و بخواند هر طلسمی باشد باطل می شود. ( یعنی 10 روز هر روزی 11 بار این آیات را بخواند و در روز یازدهم 10 بار بخواند تا عدد 120 در 11 روز تکمیل گردد . ) شصت قاف : 1- باعث بر باطل السحر خواهد شد 2- دارنده این آیات همیشه در پناه خدا و موکلین این آیات خواهد بود و مهرش در قلوب آدمیان و موجودات خواهد افتاد و عاقبت بخیر باشد و رستگار از دنیا بیرون رود . 3- اگر کسی این آیات شریف را به مشک و زعفران نوشته همراه خود نگهدارد و یا هر روز صبح شش آیه را یکبار بخواند زبان دشمنانش بسته گردد و هیچ آزاری به او نتوانند برسانند. 4- اگر دختری را بخت بسته باشد و به شوهر نرود با مشک و زعفران نوشته در گوشة چادر خود بیاویزد و یا در زیر گیسوان خود مخفی سازد و نیز آن نوشته را در آب انداخته و از آبش بنوشد و قدری به سر و صورتش بمالد به اذن خدا در مدت 60 روز به خانه بخت برود. 5- اگر بیماری همراه خود نگهدارد و یا بشوید و از آبش بنوشد به اذن خدا شفاء بگیرد. 6- اگر زنی همسر بد خلق و بد زبانی داشته باشد و یا اگر مردی زنی سلیطه داشته باشد این آیات به مشک و زعفران نوشته سپس در آب بشوید و از آن آب قدری به او بخوراند و روزها آن آیات را همراه خود نگهدارد و شبها در زیر بالین خود بگذارد به اذن خدا چنان بهم محبت نمایند که انگشت نمای دیگران گردند. 7- اگر در مکانی شیاطین و ارواح پلید تجمع کرده باشند و یا خانه‏ای را تصرف نموده باشند و ساکنین آنرا آزار رسانده و یا بترسانند این آیات را نوشته در آن مکان بیاویزند و نیز شسته آبش را در آن مکان و یا خانه بپاشند به اذن خدا آن محل و خانه را ترک کرده و تا ابد برنگردند. خواندن و داشتن و بیان کردن خواص آیات شصت قاف برای مومنین موجب برکت و ثبت ثواب بسیار در اعمال او خواهد بود و جهت رفع تمام بستگیها و دفع جمله دشمنان و بدیها بسیار بسیار موثر و مجرب است .هیچ طلسمی در شریعت نیست که با این دعا باطل نشود دعای شصت قاف شش آیه است که هر آیه 10 قاف دارد : 1- سورة مبارکة بقره آیة شریفة 246 بِسمِ اللهُِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ اَلَمْ تَرَ اِلیَ الْمَلَاءِ مِنْ بَنیَ اِسْرآئیلَ مِنْ بَعْدِ مُوسی اِذْ قالوُا لِنَبِیٍّ لَّهُمُ ابْعْثُ لَنا مَلِکاً نّقُاتِلْ فی سَبیلِ اللهِ قالَ هَلْ عَسَیْتُمْ اِنْ کُتِبَ عَلَیْکُمُ الْقِتالُ اَلَّا تُقاتِلوُا قالوُا وَ ما لَنا اَلَّا نُقاتِلَ فی سَبیلِ اِللهِ وَ قَدْ اُخْرِجْنا مِنْ دِیارِنا وَ اَبْنآئنا فَلَمّا کُتِبَ عَلَیْهِمُ الْقِتالُ تَوَلّوَْا الَّا قَلیلاً مِنْهُمْ وَاللهُ عَلیمُ بِالظّالمِینَ. 2- سورة مبارکة آل عمران آیة شریفة 181 بِسمِ اللهُِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ لَقَدْ سَمِعَ الله‏‏ُ قَوْلَ الّذَینَ قالوُآ اِنَّ اللهَ فَقیرَُ وَ نَحْنُ اَغْنِیآءُ سَنَکْتُبُ ما قالوُا وَ قَتْلَهُمُ الاَنبِیآءَ بِغَیْرِ حَقِّ وَ نَقُولُ ذُوقُوا عَذابَ الَحریقِ. 3- سورة مبارکة نسآء آیة شریفة 77 بِسمِ اللهُِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ اَلَمْ تَرَ اِلیَ الّذَینَ قیلَ لَهُمْ کُفّوُآ اَیْدِیَکُمْ وَ اَقیمُوا الصَّلواهَ وَ آتُوا الزَّکواهَ فَلَمّا کُتِبَ عَلَیْهِمُ الْقِتالُ اِذا فَریقُ مِنْهُمْ یَخْشَوْنَ النّاسَ کَخَشْیَهِ اللهِ اَوْ اَشَدَّ خَشْیَهً وَ قالوُا رَبَّنا لِمَ کَتَبْتَ عَلَیْنا الْقِتالَ لَوْ لآ اَخّرَْتَنآ اِلی اجَلٍَ قَریبٍ قُلْ مَتاعُ الدُّنیا قَلیلُ وَاْلآخِرَهُ خَیْرُ لِمَنِ‎اتّقَی وَ لا تُظلَمُونَ فَتیلاً. 4- سورة مبارکة المآئده آیة شریفة 27 بِسمِ اللهُِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ وَ اتْلُ عَلَیْهمْ نَبَاَابْنَیْ آدَمَ بِالْحَقّ اِذْ قَرَّبا قُرْباناً فَتَقَبَّلُ مِنْ اَحَدِهِما وَ لَمْ یَتَقَبَّلَ مَنَ الْآخَرِ قالَ لَاَقْتُلَنَّکَ قالَ اِنَّما یَتَقَبَّلُ اللهُ مِنَ الْمُتَّقینَ. 5- سورة مبارکة الرّعد آیة شریفة 16 بِسمِ اللهُِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ قُلْ مَنْ رَّبُّ السَّماواتِ وَاْلَارْضِ قُلِ اللهُ قُلْ اَفَاَتَّخَذْتُمْ مِّن دوُنِهِ اَوُلِیآءَ لا یَمْلِکوُنَ لِاَنْفُسِهِمْ نَفْعاً وَ لا ضَرّاً قُلْ هَلْ یَسْتَوِی اْلَاعْمی وَالْبَصیرُ اَمْ هَلْ تَسْتَوِی الضُّلُماتُ وَالنّوُرُ اَمْ جَعَلوُا للهِ شُرَکآءَ خَلَقوُا کَخَلْقِهِ فَتَشابَهَ الْخَلْقُ عَلَیْهِمْ قُلِ اللهُ خالِقُ کُلِّ شَیَُ وَ هُوَ الْواحِدُ الْقَهَّارُ. 6- سورة مبارکة المزمّل آیة شریفة 20 بِسمِ اللهُِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ اِنَّ رَبَّکَ یَعْلَمُ اَنَّکَ تَقُومْ اَدْنی مِنْ ثُلُثَیِ اللَّیْلِ وَ نِصْفَهُ وَ ثُلُثَهُ وَ طآئفَه مِّنَ الّذَینَ مَعَکَ وَاللهُ یُقَدِّرُ اللَّیْلَ وَالنَّهارَ عَلِمَ اَنْ لَنْ تُحْصُوهُ فَتابَ عَلَیْکُمْ فَاقْرَؤُا ما تَیَسَّرَ مِنَ الْقُرْآنِ عَلِمَ اَنْ سَیَکُونُ مِنْکُمْ مَّرْضی وَ آخَروُنَ یَضْرِبُونَ فیِا الاَرْضِ یَبْتَغوُنَ مِنْ فَضْلِ اللهِ وَ آخَروُنَ یُقاتِلوُنَ فی سَبیلِ اللهِ فَاقْرَؤا ما تَیَسَّرَ مِنْهُ وَ اَقیموُا الصَّلواهَ وَ آتوُا الزَّکوهَ وَ اَقْرِضوُا اللهَ قَرْضاً حَسَناً وَ ما تُقَدِّمُوا لاَنْفُسِکُمْ مِّنْ خَیْرٍ تَجِدُوُه عِنْدَاللهِ هُوَ خَیْراً وَ اَعْظَمَ اَجْراً وَ اسْتَغْفِروُا اللهَ اِنَّ اللهَ غَفُورَُرَحیمُ .
زانو بغل نشسته دلم کنج خانه ات،حالا فقط خیال من است وبهانه ات،باهر نفس تپیدوگرفت از فراق تو،قلب شکسته ازدل خسته سراغ تو،اقرار میکنم که خدایم فقط تویی،هر آنچه مانده است برایم فقط تویی،شاهد ترین به خلوت شب های تار من،سامع ترین به زمزمه های نزار من،افتاده بر زمین مپسندم که بی کسم،این سان غمین مپسندم که بی کسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم.حتما اتفاقا به یادت بودم
زانو بغل نشسته دلم کنج خانه ات،حالا فقط خیال من است وبهانه ات،باهر نفس تپیدوگرفت از فراق تو،قلب شکسته ازدل خسته سراغ تو،اقرار میکنم که خدایم فقط تویی،هر آنچه مانده است برایم فقط تویی،شاهد ترین به خلوت شب های تار من،سامع ترین به زمزمه های نزار من،افتاده بر زمین مپسندم که بی کسم،این سان غمین مپسندم که بی کسم
خواهش میکنم یاسمین جون کاری نکردم. خداروشکر که خوشحال شدی. انشالله به حق امام رضا حاجت روا شی عزیزم. التماس دعا
انواع کفویت == اعتقادی کفویت اعتقادی به دو دسته تقسیم میشه : کفویت دینی و کفویت مذهبی کفویت دینی یعنی با کسی ازدواج کنید که تناسب دینی باهاتون داشته باشه . مثلا ازدواج یه مسلمان با مسیحی درسته که از نظر شرعی اصلا اجازه نمیدن ولی در کل ازدواج با کسی که دین و آیینش با شما تفاوت داره ، ازدواج نامناسبی هست . این می خواد بره مسجد اون می خواد بره کلیسا . اصلا به هم نمی خورید . این میشه کفویت دینی ، یعنی کسی که دینش با من یکسان باشه . و اما کفویت مذهبی : مثلا ازدواج شیعه و سنی درسته که هیچ ایرادی دینی نداره ولی حواستون باشه که ما ، توی راز و نیازها و عبادتمون ، توی نحوه ی عباداتمون ، توی آیین ها و مراسمات مون خیلی با هم متفاوت هستیم . توی تربیت فرزند ، به مساله می خوریم چون این دوست مقید به یه سری از روایات و مسائل خودشه ، این مقید به یه سری مسائل دیگه . کفویت مذهبی یعنی این که به دنبال ازدواج با کسی باشیم که مذهبش با ما فرق نداشته باشه . سولاتی که در مورد شناخت اعتقادات طرف میتونیم بپرسیم : سوال از آقا : شما چقدر جلوی دختر خاله و دختر عمه راحت هستید ؟ مثلا با هم دست میدید ؟ ممکنه دختر خاله و دختر عمه جلوی شما بی حجاب باشند ؟ اگه یه عروسی مختلط باشه ، شرکت می کنید ؟ مثلا عروسی خواهرتون ؟ نماز می خونید ؟حتی اگه خسته باشید هم میخونید؟ اهل مسجد رفتن هستی ؟
زندگی زیباست ای زیبا پسند🌹
انواع کفویت == نگرشی نگرش دو طرف در مورد موضوعات مختلف به هم نزدیک باشه ، نوع نگاه دو طرف به زندگی به هم نزدیک باشه من فکر می کنم که یعنی چی یه عده تو خونه هاشون ماهواره داره ؟ این بی تربیتی ها چیه ؟ خب خجالت بکشن ! کسی حرف منو رد کنه که میشه به این دلیل آنتن ماهواره داشت : نظرات حضار : 1 – به نظر من از هر چیزی میشه خوب استفاده کرد هم بد . ماهواره کانال خوب داره ، کانال بد هم داره . 2 – به جای این که جوون ها سی دی سی دی آهنگ ها رو بگیرن گوش بدن ، ماهواره می بینن . من هم با حرف قبلی موافقم . 3 – به نظر من یه آزادی کامله ، هر کسی می خواد استفاده کنه و به کسی هم ربطی نداره . می تون هم خوب باشه و هم بد . 4 – آنتن ماهواره با فرهنگ ما ایرانی ها جور نیست . ماهواره مثل یه چاقوی دو لبه می مونه . می تونه میوه پوست بکنه یا دل بترکونه ! آنچه در مورد آنتن ماهواره گفتم اصلا معلوم نیست ، نظر من این هست یا نه ، نظر من مال خودمه ، نظر شما مال خودتونه . موضوع اینه ، اگه من هنوز پافشاری کنم روی این چیزی که گفتم . نه من هنوز هم میگم که هر که آنتن ماهواره داره بی تربیته . آیا من با دوستانی که نظرشون رو گفتند ، آیا در نوع نگرش مون به هم شبیه هستیم ، نزدیکیم ، متناسبیم ؟ این میشه کفویت نگرشی . با هم ازدواج می کنن ، بعد آقا یا خانم اصرار می کنه که آنتن ماهواره بیاره تو خونه ، اون یکی مخالفه . این میگه من آنتن میارم اون میگه وسیله ی فساده ، این میگه تو خودت یه چیزیت میشه ، این میگه اگه بیاری میرم خونه بابام . به خاطر عدم تناسب در نوع نگاه به زندگی ، اینا به تیپ و تاپ هم میزنن . اینایی که میگم افسانه نیست . تو تهران مورد مشاوره داشتم ،‌که به خاطر آنتن ماهواره که خانم مخالف و آقا موافق بودند . خانم قهر کرده بود رفته بود خونه ی باباش . می گفت تا آقا نیاد بگه من اشتباه کردم ، آنتن رو هم خرد نکنه بر نمی گردم . همون اول می تونیم یه بررسی هایی بکنیم که بعد دچار چالش نشیم . رفتار ما نشون میده که نوع نگرش ما چگونه است . چون رفتار ما ناشی از نگرش ما به زندگی است . خانم محترم اگه دیدی آقا پسره ،‌وقتی خواهرش حرف میزنه ، بر می گرده و با تندی نگاهش می کنه ، احتمالا نگاه این آدم به جنس زن ، نگاه پستی هستش . فردا ممکنه به تو هم همین گونه نگاه کنه . نگو به خواهرش این جور نگاه کرد . این آدم مشکوکه ! آقای محترم اگه دیدی خانمت با پدرش تند حرف می زنه ، این یه نگاه به زندگی است . یعنی من به خودم اجازه میدم حرمت پدرم رو بشکنم . ایرادی هم توش نیست . احتمالا فردا حرمت تو رو هم میشکنه ! اینا خیلی مهمه . *رفتار نوع نگرش ما به زندگی رو نشون میده ، رفتار طرف رو با خانواده و اطرافیانش در نظر بگیرین
انواع کفویت == ادراکی 🔵گام اول: درک و شعور میزان درک و فهم افراد ربطی به تحصیلاتشون نداره ، یعنی نمیشه گفت چون طرف تحصیلات عالیه داره پس درک و شعور بالایی هم داره همه ما میشناسیم ادمهایی رو که با وجود تحصیلات بالا درک و فهم پایینی دارن و بلعکس بسیار کسانی رو میشناسیم که دیپلم یا زیر دیپلم هستند ولی دریای شعور باید ببینیم که این انسان(خواستگار یا کسی که میخوایم باهاش اشنا شیم ) فهم و شعورش در چه حدی هست 🔵گام دوم : تحصیلات تحصیلات خیلی مهمه . ولی بعد از شعور . بهترین اینه که یا تحصیل خانم و آقا مساوی باشه یا خانم یک مدرک پایین تر باشه . یه مدرک ، بیشتر نه . دوستان ،‌اگه تحصیلات خانم بالاتر بود ، می دونید چه اشکالی بوجود میاد ؟ ما مردها !!! کلا مرررررردیم ! اگه مدرک تحصیلی خانم بالاتر باشه ، به رگ غیرت ما بر می خوره . اینم بهتون بگم اول ازدواج خیلی ها میگن نه ، مهم نیست عزیزم من واقعا افتخار می کنم که دیپلمه هستم و خانمم فوق لیسانس داره . مایه ی مباهات و ... ! اینا حرفی بیش نیست ! می دونید یکی دو سال که از ازدواج میگذره تازه سر و کله ی این عدم تناسب ها پیدا میشه . تابستونه می خوایم بریم سفر . خانم میگه دلم لک زده واسه آقا امام رضا علیه السلام . بریم مشهد . آقا میگه نه بابا بریم شمال دریا ! خانم مشهد آقا شمال .... ! می دونید چی میشه ؟ آقا میگه چیه !!! مدرکش رو به رخم می کشه . یه فوق لیسانس زپرتی داری هیچ هم حالیت نیست ! خانم میگه ببخشید من گفتم بریم مشهد اصلا اسمی از فوق لیسانس آوردم ؟! وقتی تنش ایجاد میشه آقا تازه یادش میاد که مدرک تحصیلی اون بالاتره ! مدرک تحصیلی اگه بیشتر از یه مقطع پایین تر باشه ، آقا فوق لیسانسه ، خانم دیپلمه . می دونید چه اتفاقی می افته ؟ وقتی دعوا میشه ، آقا به خانم میگه ، خب چه کارت کنم ؟! درس که نخوندی نمی فهمی ! دانشگاه نرفتی شعور نداری ! چه کارت کنم ؟ 🔵سومین گام: تحصیلات دو خانواده دو خانواده از لحاظ تحصیلات باید تقریبا هم سطح باشند . اگه یه نفر از خانواده ای هست که غالب افراد اون خانواده تحصیلات دانشگاهی دارند ، و نفر دوم از خانواده ای هست که اغلب افراد اون خانواده شغل های آزاد مثل بقال ، نجار و ... هستند این ازدواج درست نیست . اول ازدواج خیلی ها میگن مهم نیست . اصلا مهم نیست !!! خیلی هم مهمه . وقتی یه اختلاف پیش اومد ، تازه این یادش میاد که بگه قوم و خویش های شما اون طورین و مال ما این طوری ! مهمه که خانواده ها از لحاظ تحصیلاتی همچین بالانس باشن . نه این که بگید خب صبر کن ! ما تو فامیلمون 4 تا لیسانس داریم ، 3 تا فوق لیسانس . شما چی ؟ ما 4 تا لیسانس داریم شما 2 تا فوق لیسانس ! پس ما کفویت ادراکی مون یه فوق لیسانس کم داریم !!! دیگه در این حد نباید مته به خشخاش گذاشت ...
سلام. من ی مشکلیدارم.یعنی مبدونید دیدید دوستان میگن خاستگار دارم اما جورنمیشه.آقا من مشکلم فراتره.کلا خواستگار ندارم 26سالمه.کارشناسی ارشد دارم.خانواده خیلی خوبی دارم.دیپلم آرایشگری گرفتم. و بادوستانم در ارتباطم.اما خواستگار ندارم.چرا؟'!'
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز