2777
2789
فرانک من خودمم دارم در این مورد رو خودم کار میکنم حس میکنم غرور و اون وقار تا یه حدیش خوبه .شاید خیلی زیادش اطرافیان فکر کنن خیلی طرف خودشو میگیره
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
این چند روز وقتی میرم بیرون بیشتر توجه میکنم به طرز حرف زدنم .اخمو نبودنم .با غرور راه نرم .خانومانه و با وقار و اروم حرف بزنم . به این معنی نیست با عشوه خرکی حرف بزنما
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من فکر میکنم دربرخورد با آقایون باید رسمی و مؤدبانه بود, همین (نه اخمو و بد اخلاق _ نه جلف و اهل بگو بخند بیجا و هروکر)
در عین حال وقتی رفتار دوستانه و با محبت مارو با همجنسهای خودمون ببینن براشون جذابه
( البته اگر طرف آدم فهمیده ای باشه و این تفاوت رفتارهای یک دختر با آقایون و خانمها رو درک کنه!)
زندگی زیباست ای زیبا پسند🌹
فرانک هیچ مورد ثابتی وجود نداره که بشه گفت اقایون ضعیف بیشتر دوست دارند یا قوی روحیات کاملا متفاوت هست اما بنظر من یک رفتار صحیح و مقعول مثل گفته یاسمین بنظر من درسته و اسنکه واقعا ادم خودش باشه اگه قرار اعتماد بنفس بالا باشه واقعا تو خودمون به این حد برسیم و همچنین بقیه رفتارها نه که فقط بیرون اینطور باشیم اینکه گفته با تغییر رفتار ازدواج کردم در واقع هدفش اینه ما اماده زندگی مشترک بشیم صفات خوب تقویت بشه از بچگی بیایم بیرون
بعد از اون هم بنظر من فردی که زیاد دوست داره باهاش بگن و بخندن یا فردی که دختر ضعیف دوست داره هر دو مورد نامناسبی هستند و نرمال نیستند باید ویژگی های اخلاقیمون درست کنیم تا فرد مناسب و معقول بیاد سمتمون
من مدتیه دارم کتابا و وویس های ای اف تی رو گوش میدم .کارهای خونه ام با منه من دوست دارم درسمو ادامه بدم ولی واقعا انگیزش نمیاد
فردام میخوام برم باشگاه ثبت نام کنم .یه ماهه نرفتم
دوستان گلم سلام ۷۳ روز انجام تمریناتش طول میکشه یه بخشیش شبیه گام هایی است که آلراز گذاشته اما خلاصه تر یه بخشیش هم توی اون پنج تا سخنرانیش گفته اما کتاب خلاصه تر و منظم تر هست دوستان به دلیل رعایت حق کپی رایت از گذاشتن مطالب کتاب معذورم از نظر اخلاقی درست نیست قیمتش ۲۵ هزار تومانه سه روزه به دستم رسید به نظرم ارزشش رو داره واسه دانایی هزینه کردن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

یه بخشی از کتاب هم راجع به برخورد با خواستگار هستش یه بخشیش راجع به ترمیم دل شکسته است یاد مهدیه و تینا افتادم موقع خوندنش من هنوز تمریناتو شروع نکردم دوس دارم با شماها شروع کنم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بله خاطره جان همون تکنیک ضربه زدن به یه سری نقاطه .من از نت دانلود کردم و یه کانال داره تو تلگ.رام که کتاب ها و وویس ها توشه همه هم با رضایت صاحبش رایگانه
راحیل اگه بعد از خوندن کتاب هنوزم نظرت روش مثبت بود بگو ما هم بخریم