2777
2789
جواب سوال من کجام توی مربع دادم یک نقطه وسط مربع وخدامثل نوری دورتادورمربع ومن . راجب خودم وزندگی وخدانوشتم لیست همسرولیست چیزهایی ک نباشه رونوشتم ولیستی ازخودم وخصوصیاتم نوشتم این اخرین گام بود؟
ذهنیت ما تعیین میکنه روزمون چجوری بگذره👅 از پیله تنهاییت بیرون بیا😉 و از سختیهای پیش روت درس بگیر👌 همین سختیهاست که تو رو میسازه💓 پس امروز یه روز خوبه🐾 مگه اینکه با فکر دیروز خرابش کنی😜
مهدیه وضع خواستگارات خوبه هااااا😆منم خیلی دمغ میشم وقتی میرن که میرن .متاسفانه هرکاری میکنم باز بهم میریزم . ولی انشالله همسر الهیمون به زودی میاد بهناز انشالله که خیره .یه عروسی بیوفتیم دست راستتم زیر سرما
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان، سایت گیس گلابتون رو هم یه نگاهی بندازین خالی از لطف نیس کتاب ازدواج مثل آب خوردن آسان است رو سفارش دادم و به دستم رسید فقط نمیدونم تمرینهاشو از کی شروع کنم که پیوسته انجامشون بدم کتابشو دوس دارم به شماها هم پیشنهاد میدم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

اره منم تافایل۲گیس گلابتون روانجام دادم
ذهنیت ما تعیین میکنه روزمون چجوری بگذره👅 از پیله تنهاییت بیرون بیا😉 و از سختیهای پیش روت درس بگیر👌 همین سختیهاست که تو رو میسازه💓 پس امروز یه روز خوبه🐾 مگه اینکه با فکر دیروز خرابش کنی😜
من هنوز نتونستم کاری کنم!!!! از پنجشنبه هم که اعصابم داغونه. من نوشتنو همیشه داشتم اما این یه هفته ی اخیر حتی نوشتن عادیمم گذاشتم کنار مشخرم نکنید اما اموز انقد دلم شوهر می خواست!!!!!!!! خیلی احساس تنهایی و کمبود محبت و بی همزبونی داشتم. انقد که داشت گریه م می گرفت. مامانم و خواهرم و بقیه همیشه مسخرم می کنن که شوهر می خوای واسه چی چرا طرز فکرت اینقدر چیپه و این حرفا
فیلی هرانسانی نیازداره به یک همدم مسخره شدن نداره
گام یک سه مرحله داشت نوشتن و شفاف کردن خدا زندگی و خودم دو صفحه در مورد رابطم با خدا نوشتم و تکلیفمو مشخص کردم و از یه مربع که خدا یه نقطه تو گوشه ی پایین سمت چپش بود رسیدم به یه مربع که خدا تو چهارگوشه ش هست و نمیذاره اتفاق بدی که خارج از قدرت کنترلمه برام بیفته
مذهب تو زندگی من از اول جایی نداشت و رابطه ی خاصی با خدا نداشتم تا دو سال پیش که واقعا با خلوص نیت و دل پاک به خدا رو اوردم اما هر چی ازش خواستم نشد چیز خاصی یا بزرگی هم نمی خواستم فقط ارامش و ثبات توی مسیری که توش بودم و حل یه مشکل اما همه چی به هم ریخت و یه روز خوش ندیدم هنوز از اون وقت این باعث شد که یه مقاومت درونی نسبت به خدا حس کنم و این جمله که می گن حتما صلاح بوده رو فقط یه توجیه بی منطق بدونم
ولی بعد که فکر کردم دیدم تو همین مدت نشونه هایی از خدا تو زندگیم بوده شاید خیلی کوچیک و جزئی ولی بازم در حدی بوده که حس کنم یه نیروی برتر حواسش به زندگی من هست و حالا سعی دارم کم کم مقاومتمو بشکنم نمی تونم دوباره اون فیلی ای بشم که نماز سر وقت می خوند تو معنی دعاها و قرآن دقیق می شد و ختم حشر و کسا می گرفت اما می تونم بازم بگم خدایا دوستت دارم خدایا شکرت نه مثل اون وقتا بعد از نماز و با یه حس خالص و مخلوط گریه و خنده اما می تونم بذارم حس وجود داشتنش تو زندگیم باشه. هر چند کم برای شروع بد نیست فردا هم سعی می کنم در مورد زندگیم فکر کنم و شفاف سازی کنم
تینا افرین من ۵ مرحله گیس گلابتون رو خوندم
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
راحیل خوندی بیا بیشتر توضیح بده
سلام دوستان من از روز اول ک فایل صوتی گیس گلابتون رو گوش دادم ذهنم درگیر شده،خانمه گفت تغییری تو ظاهر و رفتارم انجام دادم بعد از اون ازدواج کردم منم احساس میکنم حتما رفتارم مشکل داره ولی واقعا نمیدونم کجاش،مثلا من سعی میکنم تو بیرون با اعتماد ب نفس باشم دوستام میگن خب پسرا ازدخترای ضعیف بیشتر خوششون مباد چون بهشون نیاز دارن،اگر شما میدونید رفتار درست چیه لطفا راهنماییم کنید من گیچ شدم
لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید