2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=3785873&slug=سوالات-و-حرفاي-لازم-كه-خانواده-پسر-در-خواستگاري-لازم-مطرح-كنن&postId=120620411

شركت كنيد توي اينجام

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
الهی عزیزم🥰 خیلی خیلی مبارکه💐 سفیدبخت بشی❤

سلام یاسمین جان

منم مجردممممم☹

سایت هم دیر به دیر میام.

تاپیک جدا زدی خبرم کن، دوست دارم بازهم دور هم باشیم.

مهدیه که دو سال پیش ازدواج کرد، تا چندماه پیش که راضی نبود از ازدواجش، دیگه خبری ندارم. امیدوارم روابطشون بهتر شده باشه و دلش شاد باشه هرجا هست. با یه کاربری جدید بهم خبر داد. با این کاربریش که تو این تو تاپیک بود، نمیاد دیگه.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

من ۳۷ رو هم رد کرد و واقعا امیدی واسم نمونده.

قبلا خیلی امیدوار و خوش بین بودم. مثبت فکر میکردم که بالاخره آدمِ من هم پیدا میشه.

اما الان نه، حس میکنم همیشه مجرد و تنها میمونم.

انگار خدا کسی رو برای من نیافریده، هر کی رو میبینی جفت خودش رو پیدا کرده...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

سلام یاسمین جان منم مجردممممم☹ سایت هم دیر به دیر میام. تاپیک جدا زدی خبرم کن، دوست دارم بازهم دو ...

سلام عزیزم

سرزدم به تاپیکهات، متوجه شدم💐

فیلی هم با یک کاربری دیگه میومد ک یادم رفته چی بود حدود یکسال پیش دنبال کارای قبل عقدش بود ، نامزدش هم خارج بود؛ از الانش دیگه خبر ندارم

من و خاطره هم که همچنان سنگرمون حفظ کردیم🤭

طبق تحقیقات من خدا ما انسانها رو اشرف مخلوقات افریده و ما رو حاکم بر زمین افریده و ما با انرژی که در مغزمون یعنی با انرژی مثبت فرستادن به کائنات و با شکر گزاری از خداوند میتونیم به همه ی ارزوهامون برسیم فقط باید تلقین مثبت کنیم مثلا اگه یه شوهر خوب با خصوصیات ظاهری مثلا فلان میخوایم باید بخ خدا بگیم خدایا ازت ممنونم که بهم این شوهر و دادی با اینکه در واقعیت هنوز مجرد هستی ولی بابت این آرزوت که هنوز براورده نشده خدا رو شکر میکنی و تصور میکنی براورده شده ۱۰۰ در ۱۰۰ باید مطمعن باشی براورده شده اینجوری که به خواستت میرسی

فقط این و بدون اصلا هم نباید بگی اگه نشه چی  و نباید بگی چرا نمیشه اینجوری ارزوت به تعویق میوفته ببین کائنات همون تمام هستی و همه ی هستی روح داره که حتی تو قران هم اومده که میگه همه ی هستی خدا رو تسبیح میکنن پس کائنات که همون هستی روح داره و هر چی ما در ذهنمان بگیم میشنوه و برای ما محیا میکنه زمان برای کائنات معنی نداره پس همیشه برای اینکه به ارزوت برسی مثلا بگو خدایا ازت ممنون و شکرگزارم که بهم فلان چیزو دادی یعنی تصور کن که بدستش اوردی و اصلا از اینکه از دستش بدی نگران نباش و فقط هر روز و هر شب این و بگو و مطمعن صد در صد باش که براورده میشه یعنی کائنات واسط بین ما و خدا هستن و تو میتونی تو زندگی دیگران هم دقت کنی دقیقا از چیزی که میترسن سرشون میاد چون هی میگن وای اینطوری نشه این و که میگن میشه چون کائنات هر چی رو بگی براورده میکنه پس همیشه مثبت حرف بزن و ارزوتو تصور کن و بابتش از خدا تشکر کن خدا وقتی ما ادمها رو خلق کرد مغز به ما داد که با اون میتونیم همه چی بدست بیاوریم البته با کمک خدا