2777
2789
میزان تورم شما اولش مشخص میکنی،مثلا ده درصد میزنی،وسالی ۱۰درصد میره رو اقساطت،ولی تورم خود کشور مثلا ...

درسته مثلن سالی چقد بیمه میریزن ؟

میانگین 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
مرسی عزیزم بابت راهنماییت مثال هات عالی بود😂 عزیزم حالا که آشنایی داری من ۴سال دانشجوییمو دارم بی ...

اگه منظورت بیمه خویش فرما ،بله،کلا تامین اجتماعی هرنوعش باشه،بقیش ادامه همونه،مثلا تو نیروها داشتیم ،فردی که خودش ازاد میریخت،وحالا تو شرکت بیمه اجباری شده بود،مسلما سابقه هرکدوم جداس

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درسته مثلن سالی چقد بیمه میریزن ؟ میانگین 

ببین شما فک کن سال اول۱۲۰۰،یعنی ماهی ۱۰۰میریزی،البته سالیانش بهتره،

سال بعد۱۰درصد میاد روش ومیشه۱۳۲۰،سال بعد ده درصد دیگه و۱۳۲تومن نیاد رو مبلغ قبلی،به همین ترتیب تا سال اخر

یه دوستیم میگفت بابام موقعی که برام باز کرده بود بیمه،یه کارمند ساده بود که۹میلیون حکم یه خونه خوب داشت براش،وبه دیدگاه خودش خیالش از جهیزیه راحت شد،درحالیکه بعد۲۰سال۹میلیون پول فرش جهیزیم شد فقط

یه دوستیم میگفت بابام موقعی که برام باز کرده بود بیمه،یه کارمند ساده بود که۹میلیون حکم یه خونه خوب د ...

اوه 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده