بعدز دو سال هروقت بخوای میتونی۸۰درصد مبلغ واریزی تااون زمانو وام برداری،ولی ببین بعنوان شخصی که با بیمه سرکار داشتم یه مدت وکارم مرتبط بود،بهت میگم بیمه عمر با تورم ایران اشتباهه،اون واسه کشورایی که تورمشون تک رقمیه،من دخترمو۴سال پیش خودم بیمه کردم،اون موقع میانگین پول بعد۲۵سال حدود۱۴۰۰بود،که یه خونه نسبتا خوب میشد تو شهرمون گرفت،ولی الان با اون پول باید رهنش کرد،۲۱سال دیگه باید زنگ اون اپارتمان اشتباه زدی این مبلغ جریمه بدی
والا عزیزم من خودم خیلی تحقیق کردم راجع بهش . ببین بیمه عمر برای کسایی که شغل سختی دارن و بیمه درست درمونی ندارن به درد میخوره . مثلا طرف کارگر ساختمونه ، اگر خدایی نکرده بیوفته از ساختمون کارفرماش به این راحتی که پول دیه اش رو نمیده به خانوادش ، ولی اگر بیمه عمر داشته باشه و مثلا ۵ میلیون قرارداد بسته با بیمه ، بیمه بابت این حادثه ۴۵۰ میلیون به خانوادش پول میده . بیمه عمر پوشش هایی که داره خوبه . مثلا نقص عضو فوت براثر حادثه . برای بچه ها اگر هر سال براشون طلا بخری ، طلای بدون اجرت یا سکه بخری براشون به نظرم خیلی بیشتر از بیمه سود خواهی کرد
عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !
اینم هست ولی واسه اینده بچه ها چیکار کنیم پس مگه بیمه با تورم بالا نمیرع ؟؟
میزان تورم شما اولش مشخص میکنی،مثلا ده درصد میزنی،وسالی ۱۰درصد میره رو اقساطت،ولی تورم خود کشور مثلا مسکن۲۰۰درصده،واین به معنی بی ارزش شدن پولته،اگه همت داشته باشی،همون مبلغ سالیانه که واسه بیمه میریزی،یه تیکه طلا براش بخری نگه داری،خیلی بهتره،هرموقعم نیاز داشت بفروش ولی به چشم یه وام برش گردون