2777
2789

والا سود وامش رو گفتن ۴ درصد ولی هر کی گرفته ۳۰ درصد کشیدن روش . تازه اگر یه روز هم قسطش رو دیر بدی جریمه میگیرن ازت

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا سود وامش رو گفتن ۴ درصد ولی هر کی گرفته ۳۰ درصد کشیدن روش . تازه اگر یه روز هم قسطش رو دیر بدی ...

همین بیمه ک واسه بچه هام هست؟

بنظرتون ارزش داره ادم بچه شو بیمه کنه؟

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
همین بیمه ک واسه بچه هام هست؟ بنظرتون ارزش داره ادم بچه شو بیمه کنه؟

ما ک کردیم. تهش فک کنم بعد ۳۰ سال ۶۰۰ میدن

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

بعدز دو سال هروقت بخوای میتونی۸۰درصد مبلغ واریزی تااون زمانو وام برداری،ولی ببین بعنوان شخصی که با بیمه سرکار داشتم یه مدت وکارم مرتبط بود،بهت میگم بیمه عمر با تورم ایران اشتباهه،اون واسه کشورایی که تورمشون تک رقمیه،من دخترمو۴سال پیش خودم بیمه کردم،اون موقع میانگین پول بعد۲۵سال حدود۱۴۰۰بود،که یه خونه نسبتا خوب میشد تو شهرمون گرفت،ولی الان با اون پول باید رهنش کرد،۲۱سال دیگه باید زنگ اون اپارتمان اشتباه زدی این مبلغ جریمه بدی

بعدز دو سال هروقت بخوای میتونی۸۰درصد مبلغ ولریزی تااون زمانو وام برداری،ولی ببین بعنوان شخصی که با ب ...

اینم هست ولی واسه اینده بچه ها چیکار کنیم پس  

مگه بیمه با تورم  بالا نمیرع ؟؟

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
همین بیمه ک واسه بچه هام هست؟ بنظرتون ارزش داره ادم بچه شو بیمه کنه؟

والا عزیزم من خودم خیلی تحقیق کردم راجع بهش . ببین بیمه عمر برای کسایی که شغل سختی دارن و بیمه درست درمونی ندارن به درد میخوره . مثلا طرف کارگر ساختمونه ، اگر خدایی نکرده بیوفته از ساختمون کارفرماش به این راحتی که پول دیه اش رو نمیده به خانوادش ، ولی اگر بیمه عمر داشته باشه و مثلا ۵ میلیون قرارداد بسته با بیمه ، بیمه بابت این حادثه ۴۵۰ میلیون به خانوادش پول میده . بیمه عمر پوشش هایی که داره خوبه . مثلا نقص عضو فوت براثر حادثه . برای بچه ها اگر هر سال براشون طلا بخری ، طلای بدون اجرت یا سکه بخری براشون به نظرم خیلی بیشتر از بیمه سود خواهی کرد

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

از هیچی بهتره باز 

فک نکنم خیلی ارزش داشته باشه اون موقع

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

بعدز دو سال هروقت بخوای میتونی۸۰درصد مبلغ ولریزی تااون زمانو وام برداری،ولی ببین بعنوان شخصی که با ب ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت

مثال هات عالی بود😂

عزیزم حالا که آشنایی داری من ۴سال دانشجوییمو دارم بیمه مشاغل آزاد میریزم حالا برم سرکار این میچسبه به سابقه کاری و بازنشستگیم یا بازم اذیت میکنن؟

فک نکنم خیلی ارزش داشته باشه اون موقع

اخه من قبلن پرسیدم گفتن  با توجه ب زمان کی قراره بازنشسته بشه ب اصطلاح  افزایش پیدا میکنه اخه

والا عزیزم من خودم خیلی تحقیق کردم راجع بهش . ببین بیمه عمر برای کسایی که شغل سختی دارن و بیمه درست ...

ببخشید سالی چقد میریزید واسه  بیمه

ببخشید سالی چقد میریزید واسه  بیمه

من خودم ندارم عزیزدلم ولی تو جلسات مشاوره شون رفتم قبلا

اینم هست ولی واسه اینده بچه ها چیکار کنیم پس   مگه بیمه با تورم  بالا نمیرع ؟؟

میزان تورم شما اولش مشخص میکنی،مثلا ده درصد میزنی،وسالی ۱۰درصد میره رو اقساطت،ولی تورم خود کشور مثلا مسکن۲۰۰درصده،واین به معنی بی ارزش شدن پولته،اگه همت داشته باشی،همون مبلغ سالیانه که واسه بیمه میریزی،یه تیکه طلا براش بخری نگه داری،خیلی بهتره،هرموقعم نیاز داشت بفروش ولی به چشم یه وام برش گردون