2777
2789

لطفا . ازتون خواهش دارم همین حالا با هر زبان و گویش شیرینی که دارید دعا کنید خدا بهمون رحم کنه و زلزله نیاد .دعا کنید خدا ب همه مردم کشور عزیزمون رحم کنه ... اگرم بعضیا میگن شایعه ست باشه ما نگفتیم حتما حرف این منجم درسته با ی دعا چیزی از ما کم نمیشه که ،تازه خدا کمکمون می‌کنه مگه میشه خدا بنده هاش دسته جمعی دعاکنن و نه بگه؟ 

دعا کردید لایکم کنید براتون دعا کنم عزیزان. دوستاتون هم تگ کنید

دختر پرسپولیسی ❤️🚩میشه یه صلوات مهمونم کنی ؟ ممنونتم مهربون

انشاا ک نمیاد 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

انشاا ک نمیاد 

انشاءالله عزیزم 

با دعا سرنوشتمون عوض میشه 

از خدا بخوایم بخدا هیچ اتفاقی نمیفته 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط دعا کنید زلزله نیاد که اون مرده یجوری مقدس میشه ک دیگه هیچی.. 

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود

سن ابلفضل زلزله چیخ گد گردشیمسن 😂😂😂

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
فقط دعا کنید زلزله نیاد که اون مرده یجوری مقدس میشه ک دیگه هیچی.. 

اره والا  . هم صدقه بدیم و هم دعا کنیم قطعا هیچ اتفاقی نمیفته . خدا مهربونتر از این حرفاست که بنده هاش دسته جمعی دعا کنن و یه چیزیو بخوان و نه بگه

چی؟ فارسی بگو متوجه بشیم عزیزم

میگم زلزله تورو به حضرت ابولفضل بذار برو برادر من 😂

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
ی حمد و ی کوثر میخونم برای سلامتی همه مردم ایران  و عزیزانم

عزیزدلم انشاءالله ثروت خوشبختی آرامش سلامتی و عمر طولانی نصیب خودت و خانوادت باشه