ببین از نظر فحش دادن خیلی از بچه ها متاسفانه اینجورین چاره ای نیست باید این دوره رو بگذرونن شما باید بهش نزدیک بشین گوشی رو ازش دور کنید تا ارتباط کمتری داشته باشه یه کم کنترل نامحسوس کنید اگه مامانتون مادر آرومی هست بگید تا در جریان باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره احتمالا کتکش بزنه یا گوشیشم بگیره اینم بگم اجیم دیابتیه ما تو خونمون مجبوریم باهاش راه بیاییم&nb ...
پس نگو بازدن اینا بیشتر عقده آیی میشه کار بدتری میکنه .این جوری حال خودش باشه شاید پشیمون شد
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید
چرا گوشی داره تو این سن من پسرم ۹ سالشه تا ۱۵ سالگی تو فکرشم نیستیم که واسش بخریم
برا مدرسه که همه داشتن
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید
یعنی دوستی به معنی ارتباط با جنس مخالف؟؟؟؟؟؟؟منم همین سن بودم با کل پسرای کوچه دوست بودم هنوزم هستم با اینکه همه مون ازدواج کردیم.ولی من واقعا واسشون آبجی بودم اوناهم داداشم خواهرای خودشونم با داداشم دوست بودن کلا دوستای این سن فکر نمیکنم معنی بدی داشته باشه ها.
وای زندگی چقدر جذابه وخدا وشکر که اعصاب من از فولادِ.........