2777
2789
عنوان

بچه ها اجیم۱۰سالشه دیدم با یه پسر ارتباط داره😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3850 بازدید | 134 پست
به مادرت نگو عواقب خوبی نخواهد داشت.به خواهرت نزدیک شو بیشتر‌..شما خودتون چند سالتونه تحصیلاتتون؟ م ...

من ۱۷سالمه متاهل بودم متاسفانه دارم جدا میشم

ودرس هم‌میخونم پایه یازدهم..تجربه یکسال زندگی متاهلی خیلی منو روشن‌بین وادم پخته ای نسبت به همسن وسالام کرد :)

من ۱۷سالمه متاهل بودم متاسفانه دارم جدا میشم ودرس هم‌میخونم پایه یازدهم..تجربه یکسال زندگی متاهلی خ ...

هرگز به مادرت نگو،بهش نزدیک شو ،اون بچه نیاز به دیده شدن و محبت و حمایت داره‌ و به روش نیار فعلا،تحت نظر داشته باشش.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۱۷سالمه متاهل بودم متاسفانه دارم جدا میشم ودرس هم‌میخونم پایه یازدهم..تجربه یکسال زندگی متاهلی خ ...

یه مدت تحت نظرت باشه و دوستانه بهش نزدیک شو و بگو که من احساس میکنم که مشکلی داری با من راحت باش و بهم همه چیزو بگو بذار بهت اعتماد کنه.و باید از یکی حساب ببره ،اگه بر ملا بشه براش عادی میشه.

من که به داداشم گفتم اگر جرات داری زن بگیر😄داداش بزرگم گفته بود دیگه دختر که نداده باشه نیست تو یکی ...

😅 نه دیگه همه هم اونطوری نیستن ... ادعایی ندارم ولی خدارو شکر تا الان یکبار هم وارد همچین روابطی نشدم... حتی در حد چت هم نبوده که با پسری در ارتباط باشم... خیلیا باور نمیکنن ولی خانواده من خیلی خوب رو این موضوع کار کردن با ما🙂

من الان ۱۷سالمه ولی خیلی روشنفکرم😐

هفده سالگی الان شما با هفده سالگی ما فرق می‌کرد عزیزم

زمان ما فقط پدرا گوشی داشتن اونم ساده. یه تلوزیون بود که جز شبکه های ایران چیزی نداشت .

الان که ماشالله به سلامتی موبایل و شبکه های مجازی و ماهواره همه روشن فکر شدن حتی بچه دوساله 😐

هرکی پرسید ایران چطور کشوریست؟ بگویید ایران کشوریست ؛ به زیبایی یوسف .. به غم و اندوه پدرش .. و به خیانت برادرانش ...🫠💔
فقط اون پسره چقد اوسگوله ک اومده با ی بچه ی 10ساله دوس شده😂😂😂😂 از طرف من بهش بگین این هیچی ن ...

خود پسره یازده سالشه حتما دیگه

دورهمی فامیلی ما جوریه که پنج ساعت پیششون میشینی پنج سال باید بری تراپیست حال روحیت خوب بشه
میشه عکس  بزاری بیینم چی گفتن واقعا جالبه ببینم ی دختر ۱۰ ساله چ حرفایی داره

بخدا آپلود نشد دیشب 

ولی یه گروه بود با چندتا پسر هم بودن تو گروه هم از الفاظ ک.... و ج...ده اینا استفاده کرده بودن 💔🤦🏻‍♀️

هرگز به مادرت نگو،بهش نزدیک شو ،اون بچه نیاز به دیده شدن و محبت و حمایت داره‌ و به روش نیار فعلا،تحت ...

گفتم متاسفانه

مادرم خیلی عصبی شد حتی دیگه نمی‌خواد بزاره بره زبانسرا