2777
2789

دلم تنگ عزیزیست که اسیر خاک است

عجیب دلم هواتو کرده خاله مهربونم

امشب که دلم گرفته بود

امشب که غصه داشتم 

بیشتر دلم تنگت شد

یادم افتاد که هربار دلم میگرفت زنگ میزدم چقد حرف میزدیم 

میگفتی مصی بشین اتوبوس بیا پیش ما

بیا هوات عوض شه 

میومدم هرچی من دوست داشتم میپختی

میبردیم جنگل، دریا. کوه. و... 

دلم تنگه خاله قشنگم زود بود رفتنت واقعا... 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

خدا رحمتشون کنه 

صلوات فرستادم🖤💫

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان حالم واقعا خوب نیست 

بعضیا میگن چرا عکس میذاری از هرچیزی 

سبک تاپیکام اینجوریه..... 💔

https://s8.uupload.ir/files/img_20230428_232555_cgm.jpg

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

الان حالم واقعا خوب نیست  بعضیا میگن چرا عکس میذاری از هرچیزی  سبک تاپیکام اینجوری ...

اخی گلم فاتحه خوندم 

حیف چشمات که اینجوری خیسن🥺

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

اونجا که شاهین نجفی میگه 

نازلی دگر سخن نگفت..... 

الان حالم واقعا خوب نیست  بعضیا میگن چرا عکس میذاری از هرچیزی  سبک تاپیکام اینجوری ...

دورت بگردم ، ناراحت نباش 

خاله اتم راضی نیست تو اینجوری ،غصه بخوری 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

فکر نمیکردم اینجوری تاپیک بزنم 

با چشم خیس تایپ کنم

اما با شماها راحتم🤍