2821
2789
عنوان

اوتیسم چیه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 95 پست
چرا حرفتونو تغییر میدید؟  اونا اوتیسمای شدیدن اوتیسمی خفیف میتونه بره مدرسه معمولی حتی خیلی و ...

وای ولم کن برو مقاله بخون. اسپرگر اوتیسم نیست اسپرگره. رو طیف اوتیسم بوده جداش کردن بهش اسم دادن و الان شده اسپرگر. طیف اوتیسم گسترده س حتی اختلال هم نیست بیماریه. فردی که در جامعه فانکشن نداره نمیتونه بره مدرسه عادی. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قبل اینکه بری  جواب منو بده لطفا

کامل توضیح بدم

همونجور ک بهتون گفتم طیف های خفیفش سخت قابل تشخیص هست

و فرد یا افراد خانوادش ممکنه یسری علایم توش ببینن

و تو دخترا خیلی خودشو کمتر نشون میده و تشخیص سخت تره

درمورد طیف شدیدش باید بگم ای کیوشون پایین هست و خب فهم کافی ندارن ک بخوان مثلا گوش بدن یا تماس چشمی برقرار کننن

برعکس طیف شدید در طیف خفیف افراد استعداد های خوبی از خودشون نشون میدن و میتونن مثل فرد عادی زندگی کنن

ولی خب اضطراب وسواس بیش فعالی 

ممکنه اینهارو بگیرن

و معمولا تماس چشمی برقرار نکردن اونها بخاطر نبود فهم نیس بلکه بخاطر اضطراب یا اینک نمیدونن چجوری ارتباط برقرار کنن

طیف خفیف علایق محدود داره

و معمولا خیلی شدید پی علاقش میره بطور افراطی 

معمولا در مدرسه اذیت میشن

چون نه گفتن براشون سخته 

دروغ گفتن براشون سخته 

و معمولا افرادی هستن ک از نظر اجتماعی خوب نیستن و ممکنه کمرو و خجالتی باشن

بعضی جاها بیش از حد تند و زیاد حرف میزنن 

بزرگسال اوتیسم وجود داره ولی شما تو خیابون نمیبینیشون. مدرسه مخصوص دارن روابط اجتماعی هم ندارن و مرا ...

خب حالا که بزرگسال وجود داره ولی  توی جامعه نیستن   ایا رفتار بزرگسالیشون هم مثل کوچیکیاشونه؟ 

افرین   واقعا توضیح کامل دادی جوابمو گرفتم  مرسی .  ولی یه سوالی که پیش میاد  ای ...

خواهش میکنن گلم😘عزیزم نمیدونم من فقط کوچیکاشونو دیدم😊اونام مدرسه مخصوص داشتن .ولی فکر میکنم چون بهشون آموزش میدن بالاخره یاد میگیرن تا حدودی خودشونو کنترل کنن یک مورد تو یه برنامه تلوزیونی دیدم پسره اسپرگر داشت .استاد دانشگاه بود وزبان تدریس میکرد رشتشم فک کنم شیمی بود ولی واقعا از رفتارش مشخص بود اوتیسم داره مشکل شدید تکلم داشت.در همین حد میدونم امیدوارم نظرم برات مفید بوده باشه😘

و اینک اوتیسم قابل درمان نیست و همه نوع طیفش تا اخر عمر با فرد هست منتهی نوع خفیفش چون خیلی ضعیفه فرد با بزرگ شدن مهارت اجتماعی و قوانین اجتماعی رو کم کم یاد میگیره 

بخصوص دخترا ک نقاب میزنن (masking بهش میگن

برای همین خیلی شبیه فرد به اصلاح نرمال میشه 

ک البته از نظر من اوتیسم خفیفیا روشون کارشه خیلی فرقی ندارن 

گفتم ک منم اسپرگرم

خب حالا که بزرگسال وجود داره ولی  توی جامعه نیستن   ایا رفتار بزرگسالیشون هم مثل کوچیکیاشو ...

اره عزیزم میتونن یه سری مهارت ها یاد بگیرن ولی همچنان علایم اوتیسم رو دارن تا اخر عمرشون. متاسفانه درمان و شفا نداره. شما اگه یه فرد اوتیستیک ببینی کاملا متوجه میشی که اوتیستیکه مثل وقتی که یه بیمار سندروم داون یا عقب مانده ذهنی میبینی. تو تکلم مشکل دارن تو روابط مشکل دارن 

و اینک اوتیسم قابل درمان نیست و همه نوع طیفش تا اخر عمر با فرد هست منتهی نوع خفیفش چون خیلی ضعیفه فر ...

اهان ممنون. شما چون مطالعه داشتید میپرسم ازتون.  اوتیسم قدیما هم بوده یا توی عصر جدید به وجود اومده؟

میفهمم گلم دوست داری یه اسپرگر نابغه باشی ولی نیستی. بعدم همچین قشنگ نیست اسپرگر بودن. تاحالا از نزد ...

😂😂😂😂

وقتی زیاد سوتی میدی  و میخوای کم نیاری.. 

باشه تو خوبی 😂

لابد خودت نابغه ای☺️🙏

اهان ممنون. شما چون مطالعه داشتید میپرسم ازتون.  اوتیسم قدیما هم بوده یا توی عصر جدید به وجود ا ...

قبلا هم بوده صد درصد 

اما خب معمولا اینها توی یک تاریخ مشخص کشف میشن 

درمورد تاریخش خودتون تحقیق کنید

اما صددرصد مثل بقیه چیز ها قبلا بوده 

ممنونم ک بهم اعتماد کردید و مثل بعضی عقده ای ها بهم بی احترامی نکردید ❤️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز