2821
2789
عنوان

اوتیسم چیه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 95 پست
عزیزم اینجا بچه دبیرستانی میاد مینویسه من اسکیزوفرن ام بوردرلاینم بایپولارم فلانم. هیچکس دکتر نمیره. ...

من نمیپسندم به یکی ک اوتیسم یا آسپرگر داره بگیم غیرعادی یا غیرنرمال.. 

از نظر روانشناسی خب حرفتون درسته 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من نمیپسندم به یکی ک اوتیسم یا آسپرگر داره بگیم غیرعادی یا غیرنرمال..  از نظر روانشناسی خب حرف ...

متاسفانه کتابهای روان شناسی رو به نظر شما نمینویسن‌. و البته که عادی و نرمال نیستن واقعیت رو که نمیشه انکار کرد

من بزرگسال ندیدم عزیزم ، همین اطلاعاتم از همسایه داداشم اینا کسب کردم . بنظرم یه آدم کاملا عادی نیست ...

خب اخه یعنی چی اگه بزرگسال که اوتیسم داشته باشه وجود نداره  پس یعنی هر بچه ای اوتیسم داره  یا شفا پیدا میکنه یا تو همون کودکی میمیره 

خب اخه یعنی چی اگه بزرگسال که اوتیسم داشته باشه وجود نداره  پس یعنی هر بچه ای اوتیسم داره   ...

وفتی یکی اطاعات نداره... 

جوابشو ندادم چون میبینم بعضی جاها فایده نداره 

البته قصد توهین ندارم ولی خب چی بگم دیگ 

موفق باشید همه🙏

سلام.اختلال طیف اوتیسم (در خودماندگی) ونه عقب ماندگی هست ینی طرف نمیتونه با اطرافش ارتباط برقرار کنه و این مسئله شامل تکلم و ارتباط چشمی و رفتاری و غیره میشه.و معمولا از ۳ سالگی قابل تشخیصه و تا پایان عمر ادامه داره پس مخصوص بچه ها نیست.این بچه ها رو زیر نظر بگیری از رفتارشون متوجه میشی ک اوتیسم دارن مثلا صداهای بلند و گوش خراش براشون عادیه و واکنشی ندارن ولی ممکنه حتی یه صدایی مثل ورق زدن کتاب تو سکوت بقدری ازارشون بده ک شروع کنن به جیغ زدن و کتک زدن اطرافیان😑و حرکتای کلیشه ای ادواری دارن ینی یه حرکتو چن بار تکرار میکنن مثلا دور خودشون مدت ها میچرخن و

..خیلی موارد دیگه هست که نمیگنجه من برات مثالای ملموس زدم ک بهتر بفهمی چون این مواردو از نزدیک خودم دیدم البته این موارد شدیده طیف متوسطو خفیفم هست ک براحتی قابل تشخیص نیست و واقعا فقط باید باهاشون صحبت کنی و ارتباط بگیری ک بفهمیع بعضیاشونم خیلی باهوشن ینی حتی نابغه ان و میتونن چن تا زبانم همزمان یاد بگیرن و ..

خب اخه یعنی چی اگه بزرگسال که اوتیسم داشته باشه وجود نداره  پس یعنی هر بچه ای اوتیسم داره   ...

بزرگسال اوتیسم وجود داره ولی شما تو خیابون نمیبینیشون. مدرسه مخصوص دارن روابط اجتماعی هم ندارن و مراقبت های ویژه لازم دارن 

بخدا نمیدونم.  اتفاقا سوال خودمم هست ، چون بچه اوتیسم زیاد دیدم اما بزرگسال ندیدم تا بحال   

ب آرزو نرسیدیمو، دیر دانستیم... ک راه دورتر ازعمر آرزومند است..😔
بزرگسال اوتیسم وجود داره ولی شما تو خیابون نمیبینیشون. مدرسه مخصوص دارن روابط اجتماعی هم ندارن و مرا ...

چرا حرفتونو تغییر میدید؟ 

اونا اوتیسمای شدیدن

اوتیسمی خفیف میتونه بره مدرسه معمولی حتی خیلی وقتا تشخیص هم نمیدن داره... 

نه بابا من اوتیسم خفیف دارم زنده ام🙋

ازکجافهمیدی تست داره؟

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 
سلام.اختلال طیف اوتیسم (در خودماندگی) ونه عقب ماندگی هست ینی طرف نمیتونه با اطرافش ارتباط برقرار کنه ...

افرین   واقعا توضیح کامل دادی جوابمو گرفتم  مرسی .  ولی یه سوالی که پیش میاد  ایا وقتی بزرگ میشن  هم همون طور همون رفتارها را دارن مثلا یه ادم سی ساله مدتها دور خودش میچرخه ؟  یا بزرگ میشن عاقل تر میشن؟ یا شفا پیدا میکنن؟  یا تو جامعه نمیتونن بین مردم باشن میبرنشون بهزیستیی جایی؟