2821
2789
عنوان

اوتیسم چیه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 95 پست
اره عزیزم میتونن یه سری مهارت ها یاد بگیرن ولی همچنان علایم اوتیسم رو دارن تا اخر عمرشون. متاسفانه د ...

اهان  مرسی ممنون.   شما هم مطالعه داشتین  میشه بگین اوتیسم  قدیمها هم بوده  یا تازه  به وجود اومده   یه بیماری جدیده؟

😂😂😂😂 وقتی زیاد سوتی میدی  و میخوای کم نیاری..  باشه تو خوبی 😂 لابد خودت نابغه ای☺️ ...

من با بچه مدرسه ای کل کل ندارم عزیزم خواستم اینجا یه اطلاعات درستی وجود داشته باشه برای اونایی که واقعا دغدغه دارن 😘 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با بچه مدرسه ای کل کل ندارم عزیزم خواستم اینجا یه اطلاعات درستی وجود داشته باشه برای اونایی که وا ...

تو اول میای میگی اوتیسم بزرگسالی نداریم بعد حرفتو عوض میکنی 😂

قربون اطلاعاتت برم

باشه ممنون از اطلاع رسانیت خانم پرادعا

موفق باشی 

اهان  مرسی ممنون.   شما هم مطالعه داشتین  میشه بگین اوتیسم  قدیمها هم بوده  ...

قدیم هم بوده ولی خیلی خیلی کمتر. سبک زندگی مدرن و تغذیه نامناسب دیابت و فشار خون و بالارفتن سن بچه دار خیلی  خیلی بیشترش کرده. البته عوامل زیادی توش دخیلن

قبلا هم بوده صد درصد  اما خب معمولا اینها توی یک تاریخ مشخص کشف میشن  درمورد تاریخش خودت ...

یه ادم اوتیسم بالغ میتونه کارهای شخصیشو انجام بده  یا نیاز به نگهداری و پرستار داره؟

یه ادم اوتیسم بالغ میتونه کارهای شخصیشو انجام بده  یا نیاز به نگهداری و پرستار داره؟

بستگی داره کدوم طیفشه

اگر اون طیف ک شدیده و خوب خودتون متوجه میشید چی میگم، قطعا خب بعضی جاها کنترل نداره یا ممکنه دسته گل به آب بده برای همین کسی باید ازشون مراقبت کنه

درعیراونصورت نه

ولی خب درکل خفیف هاهم مشکلات و اختلال هایی دارن ک باید متخصص بهشون کمک بکنه کمتر اذیت شن

بستگی داره کدوم طیفشه اگر اون طیف ک شدیده و خوب خودتون متوجه میشید چی میگم، قطعا خب بعضی جاها کنترل ...

ممنونم 🥰  در کل اگه بچه ادم اوتیسم داشته باشه (از نوع بدش) باعث شرمه؟ همون حسی رو داره که والدین یه بچه عقب مونده دارن؟

ممنونم 🥰  در کل اگه بچه ادم اوتیسم داشته باشه (از نوع بدش) باعث شرمه؟ همون حسی رو داره که والد ...

خب شرم ک درست نیست

آدم عاشق بچشه

معمولا همه مراقبت میکنن و دوست دارن طبق معمول بچشون عادی باشه و سالم

اما اگر اوتیسم شدید بشن بیشتر دلسوزی و ناراحتی پدر و مادرو به همراه داره

کسی ک احساس شرم کنه ک مادر نیست:)

ولی خب شاید همون حس بچه سندروم داون رو داشته باشن دیگ.. 

خب شرم ک درست نیست آدم عاشق بچشه معمولا همه مراقبت میکنن و دوست دارن طبق معمول بچشون عادی باشه و س ...

میدونم منظورم اون نبود اونکه بحثش جداست.  ولی جوابمو دادین  بازم سپاس🤝

میدونم منظورم اون نبود اونکه بحثش جداست.  ولی جوابمو دادین  بازم سپاس🤝

خانمه اومده از روی ضایع شدن ادعای شناختن منو میکنه بعد میگ 

تو میخوای نابغه باشی و چندتا خزعبلات دیگ

واقعا بعضیا خیلی ادعا دارن

حداقل اشتباهشو قبول کنه... 

شمام ک شاهد بودید رفت سرچ کرد فهمید اوتیسم تا بزرگسالی هست حرفشو عوض کرد

🤦‍♀️

خیلیا عقده هوش دارن.. 

بعد میاد منو قضاوت و توهین میکنه 

شماهم موفق باشید 🙏🌹

روانپزشک رفتم

جدی .علائمش چیه میخام ببینم منم دارم یان

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 
خانمه اومده از روی ضایع شدن ادعای شناختن منو میکنه بعد میگ  تو میخوای نابغه باشی و چندتا خزعبل ...

اوهوم  اللن برگشتم از صفحه اول خودندم. 

راستی شما گفتی خودت اوتیسم خفیف داری.   الان  چطوری خوبی؟ عادیی؟  فرقت چیه با بقیه؟ 

خانمه اومده از روی ضایع شدن ادعای شناختن منو میکنه بعد میگ  تو میخوای نابغه باشی و چندتا خزعبل ...

تاپیکهاتو دیدم   تو یه ادم عادی شخصیتی اجتماعی داری موسیقی دوست داری  باهوشی به قول خودت  و اتاقت هم بهم ریخته است    اگه اینطوره من از تو بیشتر اوتیسم هستم 😄

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز