2777
2789
عنوان

هیدروسفالی

| مشاهده متن کامل بحث + 17245 بازدید | 91 پست
عزیزم میشه ازطریق روبیکا،یاچیزی دیگه درارتباط باشیم؟براراحتتر بودن اگه مشکلی نیست؟چونکه میخاستم عکس ...

روبیکا ندارم گل

تل یا شاد و هرجا خاستین در خدمتم

من گریستهام، آری مدتی است که با هر ضربه کوچکی، با هر بهانه اندکی به گریه میافتم. دوست من، دلم زخم دارد. همین

عزیزم پسر من سایز سرش بزرگه یعنی ۳ ۴ سانت بزرگتر از طبیعیه یکی دوتا دکتر رفتم گفتن طبیعیه یکی هم گفت ...

پسرم سایز سرش وقتی دنیااومد طبیعی بود،بعد دوسرش زیاد رشد داشت تو یکماه بخاطر همین سونو وام آر آی تشخیص هیدروسفالی دادوعمل شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم حالا نوبت سنجش زدم شمابیناییتون خوبه؟

نه💔نمره پنج چشمام ضعیفیش 

همش داره ضعیفتر و ضعیفتر میشه

من گریستهام، آری مدتی است که با هر ضربه کوچکی، با هر بهانه اندکی به گریه میافتم. دوست من، دلم زخم دارد. همین

پسرم سایز سرش وقتی دنیااومد طبیعی بود،بعد دوسرش زیاد رشد داشت تو یکماه بخاطر همین سونو وام آر آی تشخ ...

من از همون اول زیاد بود بعد یخورده بیشترم شده و یعنی شیبش یکم زیاد تر شده چشمشم بعضی موقع ها تاب بر میداره

کاربری دست دو نفر👧
فقط برای کودکان هستن؟من دکترم گف چون ۱۸ سالم شده دیگه بیمارستان قبولم نمیکنه بیمه  خودش نامه م ...

نه هم جراح مغزواعصاب کودکان،هم بزرگسال

جراخ آندوسکوپی مغز

جراح صرع

جراح ستون فقرات

جراح تومور مغزی وضایعات عروق مغزی

جراح کرانیوسینوستوز(بدشکلی جمجمه)

جراحی پیونداعصاب

شیراز،خیابان فلسطین،خیابان اردیبهشت،جنب سازمان محیط زیست،ساختمان امیران،طبقه اول،واحد۳
تلفن تماس:۰۷۱۳۲۳۱۷۱۰۳
مشاوره اینترنتی ونوبت گیری:۰۹۰۵۷۱۳۲۳۰۸

نه هم جراح مغزواعصاب کودکان،هم بزرگسال جراخ آندوسکوپی مغز جراح صرع جراح ستون فقرات جراح تومور مغ ...

ممنون🥲❤️

گلی الان کلاس چندمی؟ به موقع رفتی مدرسه؟ کاردرمانی هم تاثیرداره ببرم پسرمو؟

من فیزیوتراپی رفتم برا راه رفتن و نشستن 

دوازدهمم سال اخرم اره ب موقع رفتم 

فقط ب معلم خیلی تاکید کنید ک اذیتش نکنن

من فیزیوتراپی رفتم برا راه رفتن و نشستن  دوازدهمم سال اخرم اره ب موقع رفتم  فقط ب معلم خ ...

حالا پسرم تکاملش خوب وبه موقع بود

فقط همین مستقل نبودنش وعصبی بودنش میگم کاردرمانی ببرم

حالا پسرم تکاملش خوب وبه موقع بود فقط همین مستقل نبودنش وعصبی بودنش میگم کاردرمانی ببرم

🥺🙂اونم حل میشه ایشالا