2777
2789
عنوان

هیدروسفالی

| مشاهده متن کامل بحث + 17245 بازدید | 91 پست
بله بیمارستان مرکز طبی کودکان  دکتر فریده نجات عملم کردن  بله شنت دارم سال ۹۳ عمل کردم&n ...

آره عمل دوم بخاطر همین تشنج ها که زیاد شده بود انجام شدو شنت گذاشتن

قبلا هم ازیکسالگی باتب تشج داشت وتحت نظر بود ودارو والپروات میخورد،اما بعد تشنج هاش بدون تب شد ودارو هم که میخورد خیلی بیقراری شدید داشت،دیگه داروشو که قطع کردیم تشنجاش زیاد شد

شماهمیشه داروتشنج میخورین؟

آره عمل دوم بخاطر همین تشنج ها که زیاد شده بود انجام شدو شنت گذاشتن قبلا هم ازیکسالگی باتب تشج داشت ...

فعلا تشنج ندارم ولی داروشو میخورم 

چون دکترم گف تو خواب دارم تو نوار مغز نشون داد

وزن بچتون خوبه؟من خیلییی کم وزنم ۳۵ کیلو ام😔

من گریستهام، آری مدتی است که با هر ضربه کوچکی، با هر بهانه اندکی به گریه میافتم. دوست من، دلم زخم دارد. همین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم عصبی ام خیلی زیاد  اصلا تحمل شلوغی و سر و صدا ندارم و مدرسه عذابه برام  مامانم تا پا ...

آره پسرمنم همینطوره توشلوغی خیلی عصبیه

ینی چیزی ناراحتت میکنه تو شلوغی!؟یاسردرد میگیرین چطوره که نمیتونیدتحمل کنید؟

فعلا تشنج ندارم ولی داروشو میخورم  چون دکترم گف تو خواب دارم تو نوار مغز نشون داد وزن بچتون خ ...

دکتر پسرم گفت بعدازشنت  فعلا نمیخاد داروتشنج بخوره،وزنش تاقبل ازعمل خوب بوده خداروشکر الان اشتهاش کمتر شده،وزن کم کرده

شماالان شکل سرتون طبیعیه یاتغییر کرده؟

منم عصبی ام خیلی زیاد  اصلا تحمل شلوغی و سر و صدا ندارم و مدرسه عذابه برام  مامانم تا پا ...

ببخشید یه سوال دیگه

پسرم اصلا مستقل نیست

همش براکارای شخصیش باید بهش تذکر بدم

مثلا برا دستشویی رفتنش

این چیزا مربوط به هیدرو هس یانه؟

آره پسرمنم همینطوره توشلوغی خیلی عصبیه ینی چیزی ناراحتت میکنه تو شلوغی!؟یاسردرد میگیرین چطوره که نم ...

کلا انگار عصبی میشم 

سردرد میشم میخام گریه کنم 

کلا اتاقم جداس فقط برا وعده غذاییم میرم پذیرایی چون ۴ تا بچه ایم زیاد سر و صدا میکنن نمیتونم واقعا 

من گریستهام، آری مدتی است که با هر ضربه کوچکی، با هر بهانه اندکی به گریه میافتم. دوست من، دلم زخم دارد. همین

ببخشید یه سوال دیگه پسرم اصلا مستقل نیست همش براکارای شخصیش باید بهش تذکر بدم مثلا برا دستشویی رف ...

🥺🥲من بدترم 

یه ادرس رو هزار بار برم یاد نمیگیرم 

برا مدرسم سرویس دارم 

هزار بار مامانم اشپزی بم یاد داد هنوز هیچی بلد نیستم 

مشکل من مادر زادی بود  اول تومور داشتم مادر زادی  بعدش ب هیدروسفالی مبتلا شدم  ۹ ب ...

دکتر مسعودی،جراح پسرم توشیراز خیلی دکتر خوبیه

اگر یه موقع آدرسشو هواستین بهم پیام بدین

دکتر مسعودی،جراح پسرم توشیراز خیلی دکتر خوبیه اگر یه موقع آدرسشو هواستین بهم پیام بدین

فقط برای کودکان هستن؟من دکترم گف چون ۱۸ سالم شده دیگه بیمارستان قبولم نمیکنه بیمه 

خودش نامه میده برای دکتر دیگه

مشکل من مادر زادی بود  اول تومور داشتم مادر زادی  بعدش ب هیدروسفالی مبتلا شدم  ۹ ب ...

دکتر مسعودی،جراح پسرم توشیراز خیلی دکتر خوبیه

اگر یه موقع آدرسشو خواستین بهم پیام بدین

سلام 

سابقه تشنج داشته ؟

اگر تشنج باعث شده که به مغزش آسیب زده بشه و روی هوشبهر اش تاثیر گذاشته باشه ، باید سنج اش بشه تا مشخص شه که بره مدرسه عادی و یا نیاز ویژه

و خدایی که بشدت کافیست❤️
فقط برای کودکان هستن؟من دکترم گف چون ۱۸ سالم شده دیگه بیمارستان قبولم نمیکنه بیمه  خودش نامه م ...

عزیزم میشه ازطریق روبیکا،یاچیزی دیگه درارتباط باشیم؟براراحتتر بودن

اگه مشکلی نیست؟چونکه میخاستم عکس آدرس رو ارسال کنم اینجا نتونستم ارسال کنم