سلام شب همگی بخیر چقدر احتمال میدین این دو روز زلزله بیاد؟امشب وفردا شب به نظرم جای امن بخوابین.یکم لباس و وسیله ضروری داخل یه کیف هم کنار خودتون داشته باشین
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
دارم فکر میکنم خونه و زندگی و همه چیزهایی رو که با خون دل به دست آوردیم و رو باید بذاریم وبا یه دست ...
منم همش به این فکر میکنم زلزله مشهد هم بدتر منو ترسونده، چون وقتی کرمانشاه هم زلزله شدید اومد از دوروز قبلش مناطق دیگه ایران هم داشت زلزله های خفیف میومد.حس میکنم زلزله مشهد برامون یه نشونس
کسی نمیگه بیرون بخواب، ولی میتونیم داخل خونه خودمون جای به نسبت امن تر بخوابیم، مثلا زیر لوستر وکمد ...
ما مستاجریم خونه دو طبقه خونم که ماشاالله مطمعنم ایمن نیست بیرونم که همش با حرف اینو اون نمیشه خابید بعد هی میایید میگید ادم استرس میگیره الاته طبقه بالا بریزه سرمون.
ما مستاجریم خونه دو طبقه خونم که ماشاالله مطمعنم ایمن نیست بیرونم که همش با حرف اینو اون نمیشه خابید ...
هیچ خبر عجیبی امروز در مورد کرمان نخوندم.زلزله ایی هم که گفتن درمورد مناطق غربیه نه شما.لازم نیست به خودتون استرس بدین یه کم نحوه ارتباط صحیح وخوب نوشتن و خوب برخورد کردن با افراد یاد بگیرین، برای من که یه کامنت نوشتین تموم شد.ولی حقیقت اینه مشخصه شخص عصبی هستین و احتمالا مدام با اطرافیان درحال درگیری .که بهتره این رفتار رو تغییر بدین موفق باشین