2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 4785 بازدید | 226 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هنوز گیر پاچم 

بقران خیلیم خوشحاله

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
بابا هرچقدم بفهمییی باز نمیتونی زندگی مشترکو تو این سن جمو جور کنی  ما بااین سن خدایی ی جاهایی ...

درسته☹

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

شاید از اون دختر ۱۲ ساله هاست ک بیشتر از سنش میفهمه😂😂

خودش میگفته من این پسرو میخان ندین خودمو میکشم😂😂😂

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
ولمون کن بابا من دوازده سالم بود فک میکردم از چایی ک ادرار میکنم پریود  میشم اصلا نمیدونستم جدا ...

🤣🤣🤣🤣من ۱۴ تازه پریود شدم 😂😂😂

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

یکی از فامیلای شوهر دوستم ت همین‌سن ۱۲ ازدواج کرد شوهرش ۲۴/۵ سال داش میگف از سرکار میام خونه میبینم ...

وای خدا عروسک میگیرن

خودش میگفته من این پسرو میخان ندین خودمو میکشم😂😂😂

واییی😖😖

ببین مطمئنی فیلم نگاه نکردی؟؟؟

🤣🤣🤣

نمیتونم عکس بگیرم وگرنه بهت نشون میدادم🤏

سلام

دختر۱۲ ساله تو عقد باردارشده

یعنی ۹ سالگی بالغ شده

یاخدا

باورم نمیشن

اللهم عجل لولیک الفرج

دخترای فامیل بین ۲۸ تا۴۸ سال هستند خواستگار ردمیکنند دنبال درس وکار هستند فقط اهل تهرانند😔😔😔