2777
2789
عنوان

دیگه همه کار کردم...

63 بازدید | 11 پست

من دیگه همه کار واسش کردم . کلی قدم واسش برداشتم . با اینکه گفت دیگه نباید ارتباط داشته باشیم بهش کلی ابراز علاقه کردم و اصرارش کردم . دیگه بقیش با خودشه . دیگه کافیه . بالاخره اونم باید برای من قدم برداره . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا درکت میکنم آدم دیگ از ی جایی نمیکشه بدرک بزار هر گوهی میخوان بخورن لیاقت ندارن بدم از همشون می ...

قبول دارید هیجان رابطه فقط اون یه ماه اولشه ؟

اولش کلی پیام میدن و صبح بخیر و شب بخیر و .... بعد یه مدت که رو میدی سرد میشن

ولی می دونید کاش اینطوری نبود . کاش آدما قدر محبت های همو می دونستن . 

این طبیعت انسانه. محبت زیادی دلو میزنه هر چی تعادلش خوبه. منم از وقتی ک پیگیرش نیستم اون افتاده دنبالم

این طبیعت انسانه. محبت زیادی دلو میزنه هر چی تعادلش خوبه. منم از وقتی ک پیگیرش نیستم اون افتاده دنبا ...

کاش همچین طبیعتی نبود . ولی منم یاد گرفتم به هرکس اندازه خودش بها بدم . از این به بعد حواسمو جمع می کنم

قبول دارید هیجان رابطه فقط اون یه ماه اولشه ؟ اولش کلی پیام میدن و صبح بخیر و شب بخیر و .... بعد یه ...

اخ آره...بعد میگی کات کنیم میگن نه🙂💔من خودم دیگه سرد شدم فقط چون تو دانشگاه میبینمش اذیت میشم ولی شاید هفته آینده تمومش کنم فکر کرده کیه دوروز دیگه هم بیاد خیانت کنه داغون شم که چی شه؟وقتی تو رابطه خوب باشی با هرکی هم برن باز پشیمون میشن یک ماه اول مغز کنجکاوه واسه همین فکر میکنن اوکی شدن بعد از یک ماه با نفر حدید هم میفهمن اشتباه کردن اونوقت دیگه ما قبول نمی‌کنیم خلاصه اصلاااا خودتو اذیت نکن بسپار ب لیاقتش🥰