ساحل_22 مدیر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 2843 عنوان رشته طراحی دوخت یا انسانی ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 25 پست عزیزان به نظرتون طراحی دوخت بهتره یا علوم انسانی( برای یکی از دوستان میپرسم)لطفا استدلال هم بیارید ضمنا ایشون تا به حال کلاس خیاطی و اینا نرفته و آشنایی نداره ، سخت میگیرد جهان، بر مردمانِ سختگیر :)!✨️ 1402/02/08 | 17:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وسط_دو_راهی عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 2526 خودش علاقه به کارای دولتی معلمی حسابداری و این جور چیزا داره و خیاطی زیاد علاقه مند نیست به خ ... خب پس بره انسانی وقتی علاقه داره باید تلاش کنه تا به چیزی که میخواد برسه سختیش فقط تا کنکورشهاگرم بدون علاقه بره خیاطی که خب چند سال دیگه زده میشه از کارش و اون همه هزینه ها و سختی ها همش حیف میشه کاربری دست دو نفره دوستان 😊❤️
ساحل_22 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 2843 انسانی قبول میشه با این نمره ها امیدوارم،منم دارم بهش میگم که برا خرداد بشینه خوب بخونه انشاءالله قبول میشه انسانی سخت میگیرد جهان، بر مردمانِ سختگیر :)!✨️
آدم0زمینی عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 10368 من هم بهش توصیه کردم بره انسانی بهتره حالا اگ دوست داشت کلاس جداگانه برای خیاطی بره ، اونم خودش علاق ... راستش شرایط قبولی تو انسانی رو نمیدونمولی امیدوارم قبولش کنن چون دیپلم رشته های انسانی تجربی و ریاضی کاربردی تر هست به نظرم
ساحل_22 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 2843 خب پس بره انسانی وقتی علاقه داره باید تلاش کنه تا به چیزی که میخواد برسه سختیش فقط تا ... اره خودش هم میگ تو کارای هنری خوب عمل نمیکنه دعا کنید قبول شه انسانی سخت میگیرد جهان، بر مردمانِ سختگیر :)!✨️
وسط_دو_راهی عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 2526 درسته وضع مالیشون هم زیاد خوب نیس ، نگرانیش اینه ک حد نصاب نمره برای رشته انسانی نیاره حداقل نمرش چنده مگه؟ من با معدل هجده رفتم انسانی از همه مهم تر معدل ترم دومه تازه سروع شده امتحانا فک کنم بشینه بخونه خب کاربری دست دو نفره دوستان 😊❤️
وسط_دو_راهی عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 2526 اره خودش هم میگ تو کارای هنری خوب عمل نمیکنه دعا کنید قبول شه انسانی کنکوریه یا تازه میخواد انتخاب رشته کنه؟ کاربری دست دو نفره دوستان 😊❤️
پرنسس_فلورا عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 10459 خودش علاقه به کارای دولتی معلمی حسابداری و این جور چیزا داره و خیاطی زیاد علاقه مند نیست به خ ... بگو بره ازاد یا پیام نور حسابداری یا مدیریت و...بخونهزیاد به نمره گیر نمیدن نگران نباشه توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!
یونگبوکی عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 1939 انسانیم ولی انسانی قرار نیس کنکور بدم اینکه رشته های زیادی نداره و رشته های تاپش هم تا دو سه هزار پذیرش داره و به نظرم رشته هایی مثله معماری و کامپیوتر و حسابداری اینا بهتره
ساحل_22 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 2843 بگو بره ازاد یا پیام نور حسابداری یا مدیریت و...بخونه زیاد به نمره گیر نمیدن نگران نباشه مدیریت علاقه داره ولی هزینه دانشگاه آزاد ... سخت میگیرد جهان، بر مردمانِ سختگیر :)!✨️
پرنسس_فلورا عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 10459 مدیریت علاقه داره ولی هزینه دانشگاه آزاد ... درسته ولی خب الان همه چی هزینه داره!امیدوارم موفق باشه توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!