2777
2789
عنوان

میشه بیاین ی کم حرف تو دلم مونده

278 بازدید | 20 پست

مت نزدیک دو ماهه ک سره کار میرم تو ی لباس فروشی شهرمون کار میکنم صاب کارم بهم گفته ک هررررروز بیام حتی روزاییی ک تعطیل رسمیه فقط جمعه ها صبح نمیرم...ساعت ۹ صب مغازرو باز میکنم تا ۱۲و نیم میمونم ی بار یادمه چن روز پیش مامانم زنگ زد ک برم کافی نت ی کاری رو انجام بدم ۱۲و رب بود ک من درو بستم رفتم کافی نت ک سری برگردم دیدم صاب کارم زنم گفت چرا مغازرو بستی؟؟؟ ((((((مغازمون دوربین داره)))منم گفتم کافی نت کار داشتم سری کارم تموم میشه فقط میخوام سوال کنم بعد کفت خب ب من میگفتی میومدم وایمیستادم گفتم خانم رفت و برگشتم دو دیقم طول نمیکشه..بعد گفت ک هب ریموتو برلی چی پایین اوردی؟؟ گفتم ک خب میترسیدم مغازم ک کسی نبود تزسیدم بخاطر همین کرکرم اوردم پایین...گفت خب باشه خدافس منم سری رفتم مغازه تا ۱۲ونیم وایسادم...

یا همین چن دیقه پیش ی خانومی اومد ک قسطشو بده من بجای اینکه بنویسن۱۲۰ نوشتم ۱۱۰ چون شلوغ شده بود بعد زنه بهم گفت ک تو خیلی اشتباه میکنیا تاحالا دوبار اشتباه کردی بعد ک ظرب المثل زبون خودمون رو بهم زد معنیش این بود ک خیلی فراموش کاری یا همون خنگ...

بعد من چیزی نگفتم سکوت کردم بعد چن دیقه گفت ناراجت نشیاا 

بعد رفت تو اتاق پروو ی لباس تن بزنه ی خانومی اومد خرید کرد پول نقد دادو رفت دوباره همون خانومی ک ک الان براتون تریف کردم از اتاق پروو اوند بیرون بهم گفت پولو از رو میز بددار دیگ ...کلا میدونین بچه ها مشتری ها مثه کلفتا باهام رفتار میکنن☹️☹️یا همین صاب کارم بعضی اوقات با امرو نهی باهام حرف میزنه مثلا من هر جی میفروشم تو دفتر حتما باید یادداشت کنم میخوام برم خونه اول میگه براش تریف کنم چیا فروختم بعد دفترو نیبتده میگه میتونی بری 

دیگه سرتونو درد اورد ببخشید دلم خیلی پر بود نمیدونستم ب کی بگم.

بعضی اوقات دلم میخواد ک نیام اینجا چون علاوه برااینکه خیلی براش کار میکنم و بیشار اوقات خودش هیچ وقت نیست و همش خونه هست و منم تنهام حقوقش۱و۶۰۰هست البته گفت اگ مرخصی بگیری کم ترش میکنم 

دوس دارم برم ازین نغازه ولی خب دستم تو جیبم میره خوبه مثلا با حقوقی ک اخر ماه بهم میده میتونم ی پس اندازی کنم 

نمیدونم بچه شما چ نظری دارین؟

عزیزم مهم نیست تو شغلی هستی. باید اعتماد به نفس داشته باشی و خودت رو از کسی کمتر ندونی. منم فروشنده بودم و اوایل که فکر میکردم باید هرجور شده مشتری و صاحبکار رو راضی نگه دارم این رفتارا باهام میشد. الان فقط خودم واسه خودم مهمم. کاری باشه که سخت باشه یا کثیف کاری باشه انجام نمیدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐این حقوق خرج رفت و امدتون میشه فکر کنم 

کسی با این حقوق نمیاد 

تازه طلبکار هم هستن 

بنظرم دنبال کار جدید باشید ایران استخدام برنامه خوبیه 

یا دیوار 

جایی که بهتون احترام نمیزارن نمونید

۱۶۰۰ برای این تایم کاری واقعا ظلمه پول کفش و لباس و لوازم آرایشی که برای سرکار استفاده میکنی هم نیس ...

اره بخدا رفتم با پول حقوقم واس خودم ی مانتو دوختم ی چنتا لوازم ارایشی خریدم هیچی برام نموند فقط اینا تیست ک

مامان اوم پیامک میده ک داری میای فلان چیزو بخر یا همین پول بسته و اینترنت

بعدم سعی کن در کنار کار کردن حتما یه حرفه دیگه هم یادبگیری تا بتونی کم کم مستقل بشی یا حداقل جاهای ب ...

من عاشق اشپزیم ولی خب ب چ درد میخوره☹️☹️☹️اینجا داره ب من ظلم میشه:/

😐این حقوق خرج رفت و امدتون میشه فکر کنم  کسی با این حقوق نمیاد  تازه طلبکار هم هستن&nbs ...

واقعا احترام نمیزارن مثلا یکی میاد میگه این شلوارو میخوام میگم نداریم....بعد دادمیزنن میگن ع دخترررر من چن ردزه پیش اوندم از صاب کارت گرفتم ک

سلام چند سالتونه ؟

زراعت در زمين هموار مى رويد، نه بر سنگ سخت و چنين است كه حكمت، در دل هاى متواضع جاى مى گيرد نه در دل هاى متكبر. خداوند متعال، تواضع را وسيله عقل و تكبر را وسيله جهل قرار داده است.🌹🌹

اینکه اینقدر حساسی طبیعیه دختر چون حساس بودن تو دختر ها نسبی یکی بیشتر یکی کمتر ولی سعی کن کمتر ازت سو استفاده بشه منظورم این تابپ نیست کلا منظورمه

زراعت در زمين هموار مى رويد، نه بر سنگ سخت و چنين است كه حكمت، در دل هاى متواضع جاى مى گيرد نه در دل هاى متكبر. خداوند متعال، تواضع را وسيله عقل و تكبر را وسيله جهل قرار داده است.🌹🌹