مت نزدیک دو ماهه ک سره کار میرم تو ی لباس فروشی شهرمون کار میکنم صاب کارم بهم گفته ک هررررروز بیام حتی روزاییی ک تعطیل رسمیه فقط جمعه ها صبح نمیرم...ساعت ۹ صب مغازرو باز میکنم تا ۱۲و نیم میمونم ی بار یادمه چن روز پیش مامانم زنگ زد ک برم کافی نت ی کاری رو انجام بدم ۱۲و رب بود ک من درو بستم رفتم کافی نت ک سری برگردم دیدم صاب کارم زنم گفت چرا مغازرو بستی؟؟؟ ((((((مغازمون دوربین داره)))منم گفتم کافی نت کار داشتم سری کارم تموم میشه فقط میخوام سوال کنم بعد کفت خب ب من میگفتی میومدم وایمیستادم گفتم خانم رفت و برگشتم دو دیقم طول نمیکشه..بعد گفت ک هب ریموتو برلی چی پایین اوردی؟؟ گفتم ک خب میترسیدم مغازم ک کسی نبود تزسیدم بخاطر همین کرکرم اوردم پایین...گفت خب باشه خدافس منم سری رفتم مغازه تا ۱۲ونیم وایسادم...
یا همین چن دیقه پیش ی خانومی اومد ک قسطشو بده من بجای اینکه بنویسن۱۲۰ نوشتم ۱۱۰ چون شلوغ شده بود بعد زنه بهم گفت ک تو خیلی اشتباه میکنیا تاحالا دوبار اشتباه کردی بعد ک ظرب المثل زبون خودمون رو بهم زد معنیش این بود ک خیلی فراموش کاری یا همون خنگ...
بعد من چیزی نگفتم سکوت کردم بعد چن دیقه گفت ناراجت نشیاا
بعد رفت تو اتاق پروو ی لباس تن بزنه ی خانومی اومد خرید کرد پول نقد دادو رفت دوباره همون خانومی ک ک الان براتون تریف کردم از اتاق پروو اوند بیرون بهم گفت پولو از رو میز بددار دیگ ...کلا میدونین بچه ها مشتری ها مثه کلفتا باهام رفتار میکنن☹️☹️یا همین صاب کارم بعضی اوقات با امرو نهی باهام حرف میزنه مثلا من هر جی میفروشم تو دفتر حتما باید یادداشت کنم میخوام برم خونه اول میگه براش تریف کنم چیا فروختم بعد دفترو نیبتده میگه میتونی بری
دیگه سرتونو درد اورد ببخشید دلم خیلی پر بود نمیدونستم ب کی بگم.
بعضی اوقات دلم میخواد ک نیام اینجا چون علاوه برااینکه خیلی براش کار میکنم و بیشار اوقات خودش هیچ وقت نیست و همش خونه هست و منم تنهام حقوقش۱و۶۰۰هست البته گفت اگ مرخصی بگیری کم ترش میکنم
دوس دارم برم ازین نغازه ولی خب دستم تو جیبم میره خوبه مثلا با حقوقی ک اخر ماه بهم میده میتونم ی پس اندازی کنم
نمیدونم بچه شما چ نظری دارین؟