2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 25 پست
مادرشوهر ه من اینقدر گدا وخسیسه پوسته وگدا ازدست چون راهمم از خانوادم دوره خواهرم میخادبیاد ده روز پ ...

خدا لعنتش کنه مادر شوهر من یکم به قول ترکا پین تی هست و اونیکی عروسشو خیلی دوست داره و همه کارا و خریداش با شوهر منه خرجی دادن پول دادن و کادو دادنش به برادرشوهرم ایناس ولی کار به خانوادم بیان بخورن نداره چون خودش هر هفته تلبه خونم یا اینکه من اکثرا غذاهایی که دوست داره میپزم شوهرم میگه برا مامانمم ببریم منم دلشو نمیشکنم میبرم براش 

و خدایی که به شدت کافیست 🤗💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر ودوستان عزیز اگه وقت دارید بریدد تاپیک قبلموبخونید اینقدرررر که از مادرشوهرش بدم میاد داره ازشوهرمم بدم میاد متنفر میشم از خساستشون ...هشت ماهه حامله ام بگید چکارکنم اشک‌چشام بند نمیاد

یک حلقه یک مجلس کلی از رسم‌ورسومات رو پیوند پونصد هزار خرج نکرد باکمال پررویی زنگ زده به مادرت بگو س ...

اینکه هست همه مادر شوهرا متوقع و پر روعن الانم میگفت بابات میاد مامانتو بزاره نگهش دار نزار بره بلاخره دکتر اینا باید ببری بچه رو شوهرت سرکاره اینجوری مامانتم دلش تنگ نمیشه زود بره منم گفتم بعد ده روز مامانم میبرتم انشاءالله 

خدا لعنتش کنه مادر شوهر من یکم به قول ترکا پین تی هست و اونیکی عروسشو خیلی دوست داره و همه کارا و خر ...

اگه تونستی تاپیکامو بخون ...ترکها خداییش خوبن لارژن خسیس نیستن ماخودمون یک رگمون ترکه ولی اینها بشدت خسیسن گدا پست صدقه خور

باز مادرشوهر من می‌ترسه که خواهرم بیاد خرج بزاره رودست پسرشون اینقدرررر گدا صفت وبی سفره ان

بگو تو از اونجا نمیخواد برا من ارد اضافه بدی بشین سرجات به شوهرتم بگو به مامانش نگه آبجیت اومده پیشت انشالله به سلامت بچتو بغل بگیری 

خب مشکل من همین شوهره احمقمه آب میخوریم لایه اونجای مادرش می‌ره مینویسه

اه شوهر بچه ننه خیلی بده خوبی شوهر من اینه حرف نگه میداره هر چقدرم مادرشو دوست داره ولی بگم اینو نگو نمیگه