2777
2789
عنوان

دردم چیه

110 بازدید | 14 پست

همیشه و هر لحظه حس سنگینی دارم و یه دلهره بی مورد تو وجودمه که با صدای زنگ تلفن یا صدای درب خونه دلهره ام بیشتر میشه .بقدری که این نوع فشار عصبی باعث سردردم میشه .قبل مهمونی رفتن حین آماده شدن بقدری عصبی ام که با همه دعوا دارم ... خودم از کارای خودم خسته شدم ‌با این توصیفی که براتون کردم کسی بوده مثل من باشه و به چه دکتری مراجعه کرده ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استرس و اظطراب داری اول برو روانشناس خوب بعدخیلی اگه حالت بده روانشناس ارجاعت میده به روانپزشک

روانشناسم رفتم .حتی روانپزشکم رفتم‌.بهم دارو داد و فقط خواب آورد و گیج کننده بود و الان چند ساله داروهامو قطع کردم 

قبلا اتفاقی براتون افتاده ک ازش خاطره بدی دارید؟ مثلا خودم وقتی خونه مامانم میرم ب زنگ در حساسم زنگ ...

اتفاق ناخوشایند و توی این سالها خیییلی تجربه کردم و میدونم علتش هموناس اما الان دلم میخواد آروم باشم و بتونم خودمو بابت هر ماجرایی کنترل کنم 

اتفاق ناخوشایند و توی این سالها خیییلی تجربه کردم و میدونم علتش هموناس اما الان دلم میخواد آروم باشم ...

انتظار نداشته باش یهو خوب بشی اروم اروم سعی کن  

من تقریبا س سال پیش این اتفاق واسم افتاده اما هنوز درگیرشم حتی ب زنگ گوشی خودم

ذهن ما توی هر مسأله ای که پیش میاد نمیدونه باید چه واکنشی نشون بده چه احساسی باید داشته باشه بصورت خودکار برمیگرده به اولین خاطراتی که در مورد اون مسأله داره و حسی که اون لحظه تجربه کردی رو دقیقا به همون شکل برات بالا میاره و بهت میگه این حسی هست که باید الان داشته باشی ، احتمال قوی یه خاطره خیلی بد و اضطراب آور از صدای زنگ تلفن و یا در خونه داری حتی ممکنه یادت هم نباشه ولی اون خاطره وجود داره،  حتی بعضی عطر ها بعضی غذاها بعضی صداها هم می‌تونه این تداعی رو به وجود بیاره 

این توی همه چیز صادق هست  ، مثلا ممکنه یه نفر تو و دوستت رو مسخره کنه تو ناراحت بشی ولی دوستت از همون شکل تمسخر ناراحت نشه 

یا ممکنه تو از اون تمسخر حس خود کم بینی بهت دست بده ولی دوستت حس خشم بهش دست بده 

علتش اینه که تو توی کودکی از تمسخر خاطره افتضاح داری ذهن سریع برمیگرده به اون خاطره و حسی که توی کودکی داشتی رو برات تداعی می‌کنه و بهت میگه اوکی الان تو باید همون احساسی رو داشته باشی که توی کودکی تجربه کردی  

مثلا توی کودکی وقتی تو رو مسخره کردن یه چیزی رو مسخره کردن که حس پایین بودن و کم بودن بهت دادن حسی که توی بزرگسالی با تمسخر تجربه می‌کنی همین خود کم بینی و پایین بودن خواهد بود ، یا دوستت رو مثلا با تمسخر کردن مادرش اذیت کردن و چون مادرش مورد تمسخر واقع شده و چون بچه بوده و نتونسته از مادرش دفاع کنه حس خشم براش به وجود اومده 

باید برای روان درمانی بشی ، روان درمانی تحلیلی بره توی ضمیر ناخودآگاهت و علت مسأله ت پیدا و حل بشه 

.
انتظار نداشته باش یهو خوب بشی اروم اروم سعی کن   من تقریبا س سال پیش این اتفاق واسم افتاده اما ...

دارم سعی میکنم وخیلی از این اوضاعم ناراحتم چون رفتارم در روحیه اطرافیانم هم تاثیر میزاره و اونارو ناراحت میکنه 

ذهن ما توی هر مسأله ای که پیش میاد نمیدونه باید چه واکنشی نشون بده چه احساسی باید داشته باشه بصورت خ ...

ممنونم دوست عزیز ار راهنماییت .دقیقا این مطالبی که گفتید درسته .علت این موضوع من ریشه در کودکی داره و درمان نشده و به مرور با موضوعات مختلف مضاعف شده ‌اما حالا که آگاه تر شدم حالا که تصمیم گرفتم خودمو دوست داشته باشم و شروع به تغییر کنم میخوام قدم بزارم برای درمان و از این حالات دربیام ...من توی وضعیتی ام که یه مشکل منو یک سال و گاهی دوسال بی رمق میکنه .جوری که تا دوسال هیچ کاری نمیکنم.تا مشکلم تا حدودی پیش بره ...اما از پا افتادم دیگه میخوام بجنگم برای مشکلاتم و اونا برمن غلبه نکنن