2777
2789
عنوان

قدم 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 112 پست
چیکار کردی توی ۶ ماه چهار سانت بلند شدی ؟؟؟🤯

😐😐😐 خوابیدم خوردم  البته 

میوه زیاد خوردم 🤧🤧🤧 حالا میخوام ورزش کنم بلک یکم دیگه بلند بشم ای خدااااا 

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

من ۱۵۰

هرچی ریزه تر بهتر😍

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

😐😐😐 خوابیدم خوردم  البته  میوه زیاد خوردم 🤧🤧🤧 حالا میخوام ورزش کنم بلک یکم دیگه بلن ...

ساعت چت میخوبی چه میوه هایی میخوری

من ادمارو با فراموش کردنشون میبخشم ....🥀
چه میواهایی میخوری تروخدا به منم بگو توی شیش ماه حداقل دو سانت بلند شم ۱۷ سالمه 

هرچی بابام می‌آورد مبخوردیم 

قدت چنده من  یه برنامه نصب کردم تازه یه سری ورزشه 

همه راضی بودن ازش 

حالا منم نصب کردم ببینم چی میشه راستی میتونی پودر افزایش قد لارا هم بخری با یک کیلو عسل قاطی کنی   دوره ۹ ماهه توی نت سرچ کن 

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

من قدم صد و هفتاده دوس دارم کمتر باشه😂😂

ووایییی خوشبحالتهههه

اینو نگیم چی بگیم😄.درعوض شوهرم بلند

من جدی گفتم..شوهرم فک کنم ۱۹۰ باشه میزنم تا سر شونش منو ب جا عروسک بغل میکنه میخوابه🤣🤣خودشم زن ریزه دوس داره😋😁

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
ساعت چت میخوبی چه میوه هایی میخوری

میدونی من اصلا به ابن چیزا توجه نمیکردم الان اون دخترا رو دیدم انگار دیوونه شدم همش میخوام قدم بلند بشه ۰😐😐😐😐😐

156🥲 برنامه چیه 

برنامه افزایش قد تو گوگل پلی بزنی میاره برات 

ووایییی خوشبحالتهههه

واسه چی قد بلند دوس داری آخه؟ الان تو خوبی میتونی کفش پاشنه بلند بپوشی🥺

منم یه روزی...با معجزهٔ خدای مهربونم به آرزوم میرسم و میدونم اون روز خیلی نزدیکه :)🌱🙂✨••• خدایا من تصمیم گرفتم دیگه هیچوقت مثل قبل ازت نا امید نشم، انقدر امیدوار میمونم تا خودت جواب دل بی قرارمو بدی قربونت برم❤️••• خیلی دوستت دارم خدا :)😍🌱♥️ •••  یه صلوات برای عاقبت بخیری خودم و خودت میفرستی دوستم؟🙃🌱🖇️•••
156🥲 برنامش چیه ؟

وزنت چنده من نرفتم تازگیا وزنمو ببینم