2777
2789
عنوان

قدم 😐😐😐

1004 بازدید | 112 پست

بچها من توی ۶ ماه فقط  ۴ سانت قدم بلند شده 

😐😐😐😐

شیش ماه پیش قدم ۱۶۰ بود 

خدایا کاااااش قدم برسه ۱۷۰ لااقل🙁🙁🙁🙁 

چه ورزشای بکنم قدم بلند بشه 

کاش هیچوقت اون دختره رو ندیده بودم 

توی یه سریال هندی  قدش ۱۶۵ ولی انگار ۱۷۵ قدس 🙁😕🤧🤧🤧🤧 ای خداا 

حالا هر کاری میکنم نمیتونم از  فکرش درام 

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من قدم صد و هفتاده دوس دارم کمتر باشه😂😂

منم یه روزی...با معجزهٔ خدای مهربونم به آرزوم میرسم و میدونم اون روز خیلی نزدیکه :)🌱🙂✨••• خدایا من تصمیم گرفتم دیگه هیچوقت مثل قبل ازت نا امید نشم، انقدر امیدوار میمونم تا خودت جواب دل بی قرارمو بدی قربونت برم❤️••• خیلی دوستت دارم خدا :)😍🌱♥️ •••  یه صلوات برای عاقبت بخیری خودم و خودت میفرستی دوستم؟🙃🌱🖇️•••
چیکار‌ کردی توی شیش ماه چهار سانت بلند شدی 

هیچی فقط خوردم خوابیدم من میوه زیاد میخورم نمیدونم در کل هیچکاری نگردم 🤧🤧🤧🤧

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

همش میگم خدایا ۵تا کم کن

دقیقاا😂😂

منم یه روزی...با معجزهٔ خدای مهربونم به آرزوم میرسم و میدونم اون روز خیلی نزدیکه :)🌱🙂✨••• خدایا من تصمیم گرفتم دیگه هیچوقت مثل قبل ازت نا امید نشم، انقدر امیدوار میمونم تا خودت جواب دل بی قرارمو بدی قربونت برم❤️••• خیلی دوستت دارم خدا :)😍🌱♥️ •••  یه صلوات برای عاقبت بخیری خودم و خودت میفرستی دوستم؟🙃🌱🖇️•••

حسرت پاشنه بلند به دلم مونده😂💔

هیچی فقط خوردم خوابیدم من میوه زیاد میخورم نمیدونم در کل هیچکاری نگردم 🤧🤧🤧🤧

چه میواهایی میخوری تروخدا به منم بگو توی شیش ماه حداقل دو سانت بلند شم ۱۷ سالمه 

من ادمارو با فراموش کردنشون میبخشم ....🥀