2777
2789

یکم مرطوب کنندتون رو با با پنکیک یا کرمپودرتون ترکیب کنید، نسبت مرطوب کننده بیشتر باشه... 

بزنید رو پوستتون بعد با دستمال توالت که ورقه هاشو جدا کردین اضافیشو بگیرید و کانسلر سبک و بزنید زیر چشمتون و بلندش کنید خوب... حالا یکم رژتونو با وازلین و کانسیلر ترکیب کنید بزنید رو گونه و روی بینیتون😁❤

برای مژه تون یه ریمل سبک بزنید یا اگه مژه هاتون زخیمه وازلین خیلی جوابه، لبتونم تینت بزنید یا رژ خیلی کممم با انگشت بکشید رو لبتون😁❤

حالا برید مدرسه یا دانشگاه تما این ترفند ها توسط خودم تست شده توجه کنید از تینت به عنوان رژ گونه هم میشه استفاده کرد

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

ما بهش می گیم آرایش نچرال

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

تینت چیست و چه کرد دو نمره

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما بهش می گیم آرایش نچرال

نه اصلن معلوم نمیشه ارایش کردی مخصوصا اگه بجا ریمل وازلین بزنی و کرمپودرت کاملا رنگ خودت باشه

هر تینتی گرفتم جیییغ بوده

من تینت اتود گرفتم خوب بود دیگه گرون بود تینت ام ان دی گرفتم ارزون تر بود

تبریک میگم یه آرایش چرک و کثافت تحویل میگیرین :))))

حالا یه آرایش خیلی سبک هم انجام بدین جوابه نیازی نیست همچین ترفندهایی پیاده کنید

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
تبریک میگم یه آرایش چرک و کثافت تحویل میگیرین :)))) حالا یه آرایش خیلی سبک هم انجام بدین جوابه نیاز ...

برای من واقعا تاثیر داشت روی دستم باید ترکیب کنید نه صورت