پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
خدایی پیاز سرخ شده بریزی تو خورشت شبیه پیاز داغ تو آش نمیشه
پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
من اینقدر سبزی قورمه رو سرخ میکردم و تیره می شد دیگه دلمو زد دیشب درست کردم سیاه نشد خیلی ام خوب شد 😋
هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ... حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو میکنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو میکنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچهشونو بغل کنن
🤣🤣🤣 خدایی پیاز سرخ شده بریزی تو خورشت شبیه پیاز داغ تو آش نمیشه
موافقم نباید پیاز خیلی سرخ بشه در حد تفت و رفع بوی خامی، البته این پیاز اصلش برای اینه حه بریزی تفت بدی بوش که بلند شد گوشتو اضافه کنی که بوی گوشتو بگیره
هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ... حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو میکنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو میکنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچهشونو بغل کنن
موافقم نباید پیاز خیلی سرخ بشه در حد تفت و رفع بوی خامی، البته این پیاز اصلش برای اینه حه بریزی تفت ...
دقیقا همینطوره
همینکه تفت بده سبک بشه بریزه داخل خورشت کافیه چون اینجوری مراحل پختش داخل خورشت کامل میشه و طعمش میره تو غذا