2777
2789
نه خامه عسل ولی قصد مهاجرت داریم
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شوهرم شرایطش تکمیله و راحت تر از بقیه میتونه اقدام کنه منم فعلا قصد بچه دار شدن ندارم دانشگاهم تموم بشه اقدام میکنیم برا رفتن
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
ریحانا بازم معذرت میخوام عزیزم
شوهرم ک نمیخواد بره برا کشور دیگه ای کشتی بگیره اگه عضو تیم ملی کشور دیگه بشن ی مقدار مشکل ساز میشه ولی برای اقامت و زندگی دردسری ایجاد نمیشه من اصلا مشکلی با این قضیه ندارم پیشنهادشم از خودم بود
شقایق جون اشکال نداره.میخاستم ببینمت که دیدم.برااینکه مشکلی پیش نیاد .ان فالو کردم.
امام حسین علیه السلام می توانند هر ناممکنی را ممکن کنند.با اعتقاد بر در خانه شان برویم.
شوهرم بیشتر مشکل داره میگه تو کشور خودم ده نفر منو بشناسن برام احترام قائل باشن خیلی بهتره ک تو کشور دیگه باشم فقط بخاطر رفاه بیشتر😐 انقدر باهاش حرف زدم تا کم کم قانع شد
مایه ساله همه کارامونو کردیم کارو جامونم تعیین کردیم دقیقه اخری نشد بریم کارمون کنسل شد خیلی ناراحت شدیم ینی اگه حواسم به شوهرم نبود بخدا از ناراحتی افسردگی میگرفت میگه اینجا جای موندن نیست من اما خیلی وابستم به خوانوادم عاشق مامان بابامم ولی اون مادر نداره میگه دیگه امیدی واسه موندن ندارم هروقتم شده میرم

تو دوباره ترمیم میشی و از زخم تنها چیزی که باقی نمیمونه درده🧡

نه عزیزم مشکلی پیش نمیاد فقط اجازه نمیده من فالو کنم اقایون فالوم کنن چیزی نمیگه مرسی عزیزم
اماستریس چه بد خورد تو برنامه هاتون اه
مرسی عزیزدلم اسمتو میبینم گرسنم میشه😂اخه از بچگی عاشق خامه عسل بودم
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز