2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خامه دیگه لقمه حاضر اماده تر نمیتونست پیدا کنه اخه منم بهش اعتماد داشتم اگه شوهرم نمیگفت جریان اس و اینارو راااحت هرکار دلش میخواست میتونست بکنه
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
شقایق جون من بااکانت شوهرم فالوت کردم خودم ندارم اینستا. اخرش وند داره
امام حسین علیه السلام می توانند هر ناممکنی را ممکن کنند.با اعتقاد بر در خانه شان برویم.
نمیدونم چی بگم ولی خدایی من خجالت میکشیدم ک بروش بیارم😐😐😐 با چ انگیزه ای فکر کرد شوهر من دختر نورده ساله رو ول میکنه میره با این ک دیگه با پیچ و مهره جمع شده رابطه برقرار میکنه😂
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
ریحانا ناراحت میشی من فالوت نکنم؟ اخه شوهرم اجازه نمیده مرد غریبه فالو کنم ولی اکسپتت میکنم ببخشید تروخدا
اره ریحانا خیلی سخته ☹️