2789
وا پس چرا گفتن ما رسممون دوشب عروسیه ک ی شب عروس فامیلای خودشو میگیره ی شبم داماد مال خودشو کل خرج ا ...

بعضیا این کارو میکنن.

طرف عروس برا خودشون جشن می گیرن طرف دامادم برا فامیلای خودشون.مخصوصا اگه غریبه باشن

فامیل باشن جشنو یکی میکنن داماد جشن می گیره 

ما که معمولا این کارو میکنیم.

یه شبم حنابندان یه شبم عروسی

براستی لحجه ی کویه🤔🤔🤔

والا خدا مزانه...

منیش نزانستم کویه

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه عزیزم راحت باش هرچی خواستی بپرس .ببین کورد های هرشهری رسمشون متفاوته من رسم شهر خودم رو میگم.قبلا ...

خیلی خیلی ممنون واقعا ادمهای محترم و خوبی هستن تمام کورد ها همچنین شما دوست خوبم فقط تو این مورد توافق نداریم مرسی از راهنماییت عزیزم خیلی لطف کردی

والا خدا مزانه... منیش نزانستم کویه

عزیزم لهجه کورد شکاک بود  که بیشتر سمت ارومیه هستند

اونجوری نگا نکن ها...کاربر جدید نیستم...😊😊....خب حالا اول یه صلوات برام بفرستید 🙏🙏🙏بعد یه قری به کمر بدید حالتون جا بیاد💃💃💃افرین حالا صاف سرجاتون بشینید😎😎😎
بعضیا این کارو میکنن. طرف عروس برا خودشون جشن می گیرن طرف دامادم برا فامیلای خودشون.مخصوصا اگه غریب ...

شمام همین مثل این خانواده ای ک من گفتم برای عروسی داماد تعداد تعیین میکنن اونم انقدر کم؟

خیلی خیلی ممنون واقعا ادمهای محترم و خوبی هستن تمام کورد ها همچنین شما دوست خوبم فقط تو این مورد توا ...

خواهش میکنم عزیزم انشالله به تفاهم برسید و بهترینها رقم بخوره براتون

اونجوری نگا نکن ها...کاربر جدید نیستم...😊😊....خب حالا اول یه صلوات برام بفرستید 🙏🙏🙏بعد یه قری به کمر بدید حالتون جا بیاد💃💃💃افرین حالا صاف سرجاتون بشینید😎😎😎
نه من رشته ام ریاضی  بود وعشقم فیثاغورس

پس دشمنیم الان...خخخخ

ماشین هر چی معلم ریاضی داشتیم  پنچر بودن بعد از امتحان....

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
عزیزم لهجه کورد شکاک بود  که بیشتر سمت ارومیه هستند

منم گفتم حالیم نشد نگاه کردم..شاید به ترکی بزنه پس همونه آره

کوردی .لکی .لری بود میدانستیم

شمام همین مثل این خانواده ای ک من گفتم برای عروسی داماد تعداد تعیین میکنن اونم انقدر کم؟

احتمالا منظورشون این بوده شما حنابندان بگیرید داماد روز بعدش عروسی

اینم میشه.چون جشن حنابندان خونه عروس می گیرن و داماد باید با ظرف حنا و تعدادی هدیه و...بیان خونه عروس 

روز بعدشم جشن داماد می گیره بستگی به وسعشون داره اگه بخوان خیلی خرج کنن که تعداد تعیین نمیکنن اما اگه بخوان عروسی خودمونی تری بگیرن و سبک باشه میگن ۱۰۰ تا از مهمونای درجه یکتون دعوت کنید.

نه بابا ما سالتو خورده ات هستیم

اختیار داری ...چوبکاری نفرما...خاکتیم بزرگواری شما

بچه هامیشه کمکم کنید

کسی میتونه شماره دادگاه دیوان دره روبهم بده

بخدا تونت میزنم اشتباه شماره

بقران ثواب میکنید

پسرنازم😔 ازروزی که ازپیشم رفتی من مردم نمیدونم کجای🖤😭ازخدافقط تورومیخوام فقط تورو💔پسرنازم کجای دلم داره میترکه از دوریت 😭پسرم تقصیرمن نیست که وضع مالیم خرابه و وپولدارنیستم ببخش منوپسرم منوببخش توروخدا😭میدونی پسرم من میرم نظافت روزی۸۰پسرنازم من هرچی کارمیکردم فقط واسه توخرج میکردم وخواهم کرد خداشاهده من حتی برای خودم یه ادامس نمیخریدم چون تومهم بودی منوببخش که نتونستم بیشتر ازحد توانم کارکنم🖤🖤🖤💔💔💔پسرقشنگم من نتونستم۳ساله یه کاپشن واسه خودم بخرم چون تومهم بودی شکمت ولباس وپوشک بایدتهیه میکردم وتومهم بودی وهستی💔پسرم بشدت دلتنگتم دارم دق میکنم 😭😭💔کاش برگردی پیشم😭😭قول میدم دوبرابرکارکنم ونزارم کمبودی داشته باشی😔😔😔پسرنازم من هرروز وهرشب میرم سرکوچه به امیداینکه برق خونه بابات روشن بشه وبفهمم اومدی روستا🙂🙂پسرقشنگم هرشب باچشم گریون میخوابم😔کوچولوی نازم نزار تو حسرت خوابیدن توبغلت بمیرم شب وروز لباسهات پیشمه واشک میریزم میدونی من هیچکسوندارم جزتو خدایاحداقل پسرموبهم برسون هیچ آرزویی ندارم پسر قشنگم مامانی داره میمیره از دوریت بخدا...بقران دارم دیوانه میشم کاش بمیرم واین دردونکشم پسرمممم🖤💔پسرم جووونم به فدایت خیلی میخوامت😭😭پسرم خیلی دوست دارم