2777
2789
عنوان

میشه بیاین🥲🥲

73 بازدید | 14 پست

حاام افتضاحه من واقعا ادم حسودی نیستم ولی دارم همه رو میبینم چقد موفق میشن روز به روز دوستام همه روبه رشده زندگیشون خدا بیشتر بهشون بده بحثم سر اینه چرا برا من نمیشه سختیای که من میکشم از همشون بیشتره ولی هیچی به هبچی حتی یه ماشینم ندارم بااینکه دوستام سرکار ماشین پول روتین خوب هعی نمیدونم چیکار کنم چندماهه دنبال کارم ولی هیچ کاری نیست برامن خدا در دنیارو به روم بسته بشدت ناامید و خستم هزارنا مشگل دارم بااین امید که خودم میرم سرکار میخواشتم درست کنم همچیو ولی انگار برا من نمیشه

همه همینطوریم

من هم به دوستام نگاه میکنم آیفون و خونه لاکچری و ماشین مدل بالا هر روز خرید لباس و وسایل

ولی ما همه چیمون معمولی سالی دوسه دست لباس میگیریم

تقریبا هیچ کس از زندگیش راضی نیس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزدلم . نمیدونم چی بگم ولی شدیدا بهت حق میدم

و میدونم دنبال کار گشتن از خود کار کردن سخت ترِ

هر کس زمان بندی خودشو داره .

میفهمم ک دوست داری خوب زندگی کنی و الان شرایطتشو نداری ولی ازت میخوام دست از تلاش برنداری

خودت و مقایسه نکننننن

با چی شما یه راه بزار جلو پای من😂تلاش

روزایی که همه تو خواب ناز و تفریح بودن من تلاش کردم من تا ۴صب۵صب بیداربودم جنگیدم برااین زندگی تهش چی؟

گفتم با درس هیچی درست نمیشه بزار برم مدرک بگیرم رفتم مدرک تکنسین داروخانه و فوریت پزشکی گرفتم چندین تا کلاسو باهم هندل کردم بازم بیخابی ضعف تو این گرما و هیچی

عزیزدلم . نمیدونم چی بگم ولی شدیدا بهت حق میدم و میدونم دنبال کار گشتن از خود کار کردن سخت ترِ هر کس ...

🫠🫠🫠🫠مرسی ازت وای واقعا حالم بده نمیتونم با کسی راجبش حرف بزنم دردو دل کردن با مامانم فقط بیشتر ناراجتش میکنه

اوضام بهم ریختس شبا تا صب از شدت فکرو خیال خابم نمیبره جا موندم هیچ سرمایه ایی ندارم که بخوام یه کاریو شروع کنم

یه وقتایی اینقد فکرو خیال میکنم از شدت فشار گردنم درد میگیره جدی میگم یعنی دارم میبینم زندگی بقیه رو شرایط مگه برا همه یکی نیست؟؟؟؟چرا همه آره من نه؟؟؟؟

همه همینطوریممن هم به دوستام نگاه میکنم آیفون و خونه لاکچری و ماشین مدل بالا هر روز خرید لباس و وسای ...

یه چیزارم نمیشه گفت افت داره براادم ولی خب نگاه ک میکنم شرایط من افتضاحه طرف یکی دوساا از من کوچیگتره ماشین خودشو داره زندگی خوب سرکار پول همچی

🫠🫠🫠🫠مرسی ازت وای واقعا حالم بده نمیتونم با کسی راجبش حرف بزنم دردو دل کردن با مامانم فقط بیشتر ن ...

چقدر بادرکی ک به فکر مامانتی

گوش کن لطفا دست از فکر و خیال بردار چون اینجوری ن تنها چیزی حل نمیشه حتی ممکن خدایی نکرده سلامتیت به خطر بیوفته

شرایطت خیلی سخته چندسالته؟!

بنظرم فعلا ی کار پیدا کن واسه مردم کار کن تا بتونی پول دربیاری . هر طور شده پس انداز کن .

با پس انداز و یکمی کمک میتونی ی کسب و کار کوچیک واسه خودت راه بندازی .

نشدم هم حداقل به اون پول میتونی ظاهر و حفظ کنی

یک با یک برابر نیست

شاید یکی از اون ی پدر حمایتگر داشت

یکی دیگشون ارث خوبی بهش رسید

تو تنهایی ، با خودت مهربون باش

چقدر بادرکی ک به فکر مامانتی گوش کن لطفا دست از فکر و خیال بردار چون اینجوری ن تنها چیزی حل نمیشه حت ...

قربونت برم🫠🫠🫠

نمیدونم با چی شروع کنم باورت نمیشه چقد تو دیوار حضوری همچا دنبال کار گشتم برا من نیست قربدن خدا برم نمیدونم اگ این امتحانه واقعا امتحان سختیه۱۹سالمه چندین ساله خدا داره امتحان میگیره خسته شدم فک کردم میتونم به خواسته هام برسم برا یسری کارا پارتی میخوان یه پارتی خفن پسرخالم پرستاره ۳ماه دیگه مدرکش میاد گفتن اگ پارتی داشته باشی میتونی بری سرکار اونم رفته تو مغازه باباش کار میکنه😅

احیانا شاخه به شاخه نشدی یا هر چیزیه رو نصفه ول نکردی؟

یه مدت انلاین شاپ داشتم خوب بود ولی اذیتم میکردن یکی پول نمیداد یکی تخفیف میخواست حقوق خوندم جنگ شد و دور شدم الانم رفتم چندتا دوره دیدم و... اوضام اینه

یه مدت انلاین شاپ داشتم خوب بود ولی اذیتم میکردن یکی پول نمیداد یکی تخفیف میخواست حقوق خوندم جنگ شد ...

من خودم با مغازه داری مخالفم چون مامان و بابام مغازه دارن میدونم چه دردسری هست

اطراف رو میبینم

طرف رفته خیاطی یاد گرفته حرفه ای ، خداییش خیلی قشنگ میدوزه، هم آموزشگاه زده و هم سفارش میگیره

ماشین خریده ، طلا داره

یکی دیگم رفته تو اداره اسناد یه روستا کار میکنه

رشتش حسابداری بود

الان همونم صاحب خونه و زندگی آنچنانی شده

....

اگه مثل من سنت کمه فعلا فقط باید دنبال یه مهارت بریم

این نظر شخصی منه

من خودم با مغازه داری مخالفم چون مامان و بابام مغازه دارن میدونم چه دردسری هست اطراف رو میبینم طرف ر ...

سنم کمه۱۹سالمه نمیدونم برم دنبال چی فوریتای پزشکی و تکنسین داروخانه مدرکشو گرفتم میگم برم دنبال آشپزی یا رنگ مو؟رنگ مو سرمایه میخواد البته همچی هرکاری الان سرمایه میخاد🥲🥲

سنم کمه۱۹سالمه نمیدونم برم دنبال چی فوریتای پزشکی و تکنسین داروخانه مدرکشو گرفتم میگم برم دنبال آشپز ...

من یه سال بزرگترم

قشنگ میفهمم چی میگی

ولی مشکل ما نداشتن مهارته و اینکه خیلی توقعمون هم بالاست

میخوایم سریع به همه چی برسیم ولی مشکل اقتصادی هم هست

قربونت برم🫠🫠🫠نمیدونم با چی شروع کنم باورت نمیشه چقد تو دیوار حضوری همچا دنبال کار گشتم برا من نیس ...

خدانکنه عزیزممم

دختر تو ک سنی نداریییییی من تقریبا ۲ سال از تو بزرگترم .

فعلا دارم درس میخونم دانشجو ام

کنارش ی مدرک بین المللی نسخه خوانی گرفتم

ی درجه ی نسبتا خوب و عادی هم تو ی رشته ی ورزشی گرفتم

تو فکر گواهینامه هم این تابستون ی مهارت مثل رنگ و مژه و ...

الان تو سن یادگیری هستی سعی کن تا جایی ک میتونی یادبگیری . کمالگرا نباش