2789
ببین روز اول حنابندون هست که عروس کل فامیلاش رو دعوت میکنه به علاوه فامیلای درجه یک داماد و خرج با ع ...

فامیل درجه یک مگه شامل خاله عمو دایی عمه + بچه ها نمیشه یا با بچه میشه درجه دو؟چقدر رسم پیچیده ایه بعد هدیه و شاپاش و... برای کیه حنابندون و عروسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا پست قبلیم برات کامل توضیح دادم

مرسی عزیزم خوب توضیح دادی تازه دارم متوجه میشم خودشون گفتن متوجه نمیشدم و برام عجیب بود بعد فامیل درجه دو و سه رو بخوایم شب عروسی بگیم خرجشو نمیدن؟اخه شهر ما کلیه خرج و مخارج عروسی با داماده تعدادی هم نیست

به ما گفتن ۵۰تا قبول میکنیم هرچقدر از سر وتهش بخوایم بزنیم پنجاه تا نمیشیم خب

ما کرد کرمانشاهیم معمولا شب حنابندون بعد از شام فامیلای نزدیک داماد میرن خونه عروس(یا تالاری که عروس گرفته) و مراسم حنابندان رو میگیرن البته الان دیگه خیلیا این مراسم رو نمیگیرن.. برای عروسی همه خرجا با داماده طرف عروسم مهموناشو دعوت میکنه یه سریام به خانواده عروس میگن تعداد مشخصی دعوت کنید ولی نه دیگه ۵۰ تا، حداقل ۱۰۰ نفر

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته

فامیل درجه یک مگه شامل خاله عمو دایی عمه + بچه ها نمیشه یا با بچه میشه درجه دو؟چقدر رسم پیچیده ایه ب ...

مثلا ما خاله ها دایی ها عمو و عمه و بچه هاشونو دعوت میکنیم

هدیه و شاباش هم روز حنابندون ماله خانواده عروسه روز عروسی ماله خانواده داماد

اونجوری نگا نکن ها...کاربر جدید نیستم...😊😊....خب حالا اول یه صلوات برام بفرستید 🙏🙏🙏بعد یه قری به کمر بدید حالتون جا بیاد💃💃💃افرین حالا صاف سرجاتون بشینید😎😎😎
مرسی عزیزم خوب توضیح دادی تازه دارم متوجه میشم خودشون گفتن متوجه نمیشدم و برام عجیب بود بعد فامیل در ...

ببین تو روزی که عروس حنابندون میگیره کلیه مخارج به عهده عروس هست و تعداد مهمونای دعوتی که شما میخوایید دعوت کنید بستگی به توافق هر دو طرف داره 

اونجوری نگا نکن ها...کاربر جدید نیستم...😊😊....خب حالا اول یه صلوات برام بفرستید 🙏🙏🙏بعد یه قری به کمر بدید حالتون جا بیاد💃💃💃افرین حالا صاف سرجاتون بشینید😎😎😎
من دیکته ام خوب بود همینطور انشا

خوشبحالت...نمره مه جا نداشت بره بالا...همش 20بود...

انشاء که کمتر از دو صفحه نداشتم ...شوخی کردم اما زیر 15هم نبودم...ریاضیم بد بود با فیزیک...فوش فیثاقورس میدادیم سر کلاس

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
مثلا ما خاله ها دایی ها عمو و عمه و بچه هاشونو دعوت میکنیم هدیه و شاباش هم روز حنابندون ماله خانواد ...

من خاله عمه عمو داییم بیست نفر سی نفر میشن ولی خب بچه ها بیان زیادیم بالای هفتادشابد حساب نکردم ولی اینا همون پنجاه تارو قبول کردن:/بعد جهیزیه چطوریه ببخشید خیلی سوال میکنم اگر سختتونه عیبی نداره پاسخ ندید خجالت کشیدم بسکه سوال کردم

اینم شانس ماست پس به ما گفتن نهایت پنجاه

من کنجکاو شدم که کورد کدوم شهر هستن

خب بهش بگو ۵۰ تا خیلی کمه ما حدود ۱۰۰ نفر مهمون داریم

اخه از ما نپرسیدن حتی چندتا مهمون دارید گفتن پنجاه تا حداکثر رسماً گفتن بیشتر قبول نمیکنن 😐😐بعد من ی عروسیشون رفتم بیست نفر قبول کرده بودن گویا اینطوری ب من گفتن

من خاله عمه عمو داییم بیست نفر سی نفر میشن ولی خب بچه ها بیان زیادیم بالای هفتادشابد حساب نکردم ولی ...

نه عزیزم راحت باش هرچی خواستی بپرس .ببین کورد های هرشهری رسمشون متفاوته من رسم شهر خودم رو میگم.قبلا کل جهاز به عهده داماد بود و عروس اگه خودش دوس داشت یه چیزی میگرفت اگرم نه خانوادش براش طلا میگرفتن اما حالا یه طوری شده که برای جهاز یه جورایی توافق میکنند و عروس هم جهاز زیادی میگیره